söndag 7 oktober 2007

Helgens aktiviteter

Vi har haft en en ganska lugn vecka sen vi kom hem från Aruba. Marta har kikat lite film samt försökt komma igång med pokern. Har väl gått sådär men lite upp iaf.
I fredags var vi på Mont Blanc, en restaurang med europeiskt kök. Vi hade redan bestämt oss för köttfondue vilket var riktigt fint. Det sköljdes ner med en dyr flaska Cabernet Sauvignon som smakade fint.
I lördags jobbade Jess mellan 0900-2030 så jag fick softa själv hela dagen. Vi mötte sen upp Jess jobbarpolare Jörgen och käkade lite thaimat på vår gemensamma favoritrestaurang Q2. Sen var tanken att vi skulle gå och ta en drink på en uteservering men efter att ha irrat runt en stund valde vi istället en diner för att kunna beställa lite kvalitets-cheescake. Jörgen sög i sig en Frozen Margarita medan jag tog en Cosmopolitan. Efter det orkade vi inte mer så vi drog hem vid 0030.

Idag hade vi återsamling i parken vid 1000 för att svinga lite baseball. Det är RUGGIGT kul måste jag säga. Idag fick även Jess slå lite för första gången och fick mycket beröm från diverse gubbar som skulle lira match senare. De frågade om hon spelade "regurlary" i nån serie. Lite överdrivet fjäsk tycker kanske jag. Jag fick inget beröm men däremot en boll på benet från Jörgen så nu är det blåmärke på G. Även famlijen Warman dök upp. Det är ytterligare en kollega till Jess som åker hem efter nyår. Johan är här med frugan Anette samt barnen Rasmus 2 år och Felix 6 månader. Vi kastade och slog tills klockan blev 1300 och det var dags för oss att dra på soccermatch.
Det var mycket trevligt men det är nästan för varmt för att göra nån fysisk aktivitet utomhus. Idag var det 28 grader i skuggan! När solen stekte blev det jobbigt minst sagt.

Nu kikar vi lite baseball Yankees ligger under 0-2 i matcher så de måste vinna ikväll.
Let´s go Yankees!

/ M

1 kommentar:

Mikaela sa...

Jobbigt det där, när det är fööör varmt...hmm.. Ni verkar ha det toppen! Jag har börjat nedräkningen tills vi kommer över och då vill vi se ALLT. Skönt att hockeyn är bokad iaf, Henke here I come!! =) Kul bloggläsning! Kram/Mickis (IVH)