söndag 30 september 2007

Aruba

Här kommer lite bilder från paradiset Aruba! Vi kom hem inatt efter en helt fantastisk vecka!! Vi bodde på ett jättebra hotell och hade ocean view från rummet, stranden låg 20 meter framför oss. Hade all-inclusive på hotellet så det var bara att äta och dricka så mycket vi ville, helt kanon! På kvällarna kunde man välja mellan att äta från buffén eller att boka bord på någon av de fyra restaurangerna. Vi bokade bord varje kväll och åt supergoda trerätters middagar och drack gott vin!

När vi blev som mest rastlösa (Jessica efter 2 dagar) , ja det fanns inte mycket att göra på detta ställe, då spelade vi tennis. Vi var tvungna att boka banan tidig morgon för att ens ha en chans att genomföra en match. Redan klockan 8-9 på morgonen var det stekhett! Två matcher hann vi med och gissa vad?! Båda två vanns av Jessica den halte!! Vi spelade bara ett set per match och Jessica vann med 6-4, 6-3. Ja, Martin tycker säkert att jag ska nämna reglerna också så jag får väl göra det... Jag fick använda hela hans sida medan han bara fick använda min högra servruta. Men detta var inte ett dugg mer än rättvist då jag har stora svårigheter att röra mig i sidled efter operationen. Men jag var otroligt snabb framåt och bakåt, snygga passerslag, lobbar och stoppbollar bjöds det också på från det kvinnliga hållet!

En dag spelade vi också bingo i poolen. Alla fick var sin bingobricka och sedan ropades det ut nummer efter nummer av ett riktigt original och vi var så himla nära att vinna, men vi fick aldrig bingo... :( Jessica lyckades dock att vinna ett pris ändå, genom att sjunga svenska nationalsången i mikrofonen. Och för det fick vi en t-shirt och en flaska champagne som pris! Och givetvis de andra semestergästernas stora jubel!! :)

I övrigt har vi inte gjort många knop denna vecka. Men det var en behövlig semester, Martin började känna sig lite sliten efter att ha haft så fullt upp i 5 +1 veckor!

Ha det gott allesammans!!
/Jessica och Martin

ps, Nu ska det jobbas i 2 veckor till innan det är dags för nästa semester, vi återkommer! :)


Jessica slappar på Eagle Beach


Martin inte rädd för Iguana-ödlorna


Martin och Jessica i solnedgången på Eagle Beach


Jessica och Martin på Eagle Beach

Jessica spelar bingo i poolen

Poolen med Karibiska havet i bakgrunden


Martin på Eagle Beach

Inga kommentarer: