söndag 16 september 2007

Andra fotbollsmatchen avklarad

Lirade precis klart den andra matchen i vår serie. Lite seg efter en veckas semester men ändå levererades det. Vi vann med 6-0 och Marta hängde in 4 kassar! Gjorde 2 första sen blev jag utbytt då gjorde vi 2 till. Kom in direkt i andra och gjorde 2 hyfsade kassar sen var segern klar.
Vädret var perfekt, 16 grader varmt och sol till skillnad mot förra veckans 30 grader. Grabbarna i laget är mycket nöjda så här långt och idag fick jag förfrågan om att lira med i en inomhusliga också. Fiva-a-side på konstgräs med rink runt hela planen. Hoppas det blir game on!
Det är en salig blandning av nationaliteter i laget, brasilien, puerto rico, mexico, chile och såklart USA är representerade.

Missar nästa veckas match då vi är på Aruba men med två vinster i bagaget ska det nog räcka till en slutspelsplats.

1 kommentar:

emmajenny sa...

Godmorgon Martin och Jessica,
Idag måndag är det regn och höst i Köping. Igår hade vi minus 2 grader, men eftersom jag gillar hösten så är det ganska okej. Tyvärr kanske jag inte kan cykla så mycket. Hälsade på Börje i fredags - usch hur benet såg ut. Pratade med honom igårkväll och han skulle börja jobba idag. Hoppas att han tar det lite lugnare. Det kanske hör ihop med stress? Vilken vecka ni har haft på semestern - kul för er. Vi har haft Emma på besök hela helhen. Någon måste ju sköta om gamlingarna. Vi har motionerat, badat bastu och ätit gott. Vi har också fixat med Rolles kamera och bränt en skiva med hans bilder.
Hur gick det att spela golf?
Ha en bra vecka.
Kramar i massor
mamma Margareta