fredag 24 augusti 2007

Amerikaner och soccer

Kikade Sverige-USA häromdagen, en vänskapsmatch i fotboll. Rätt intressant att höra dessa amerikanska kommentatorer. De måste sagt Zlatan Ibrahimovic ungefär 153 ggr i första halvlek. Det var den enda de snackade om. Det första de sa om honom vara att han haft ett par tunga år och nu var det dags att börja visa vad han går för. Han har ju bara tre raka Serie A titlar och diverse individuella utmärkelser...
De pratade också om vilket anonymt lag Sverige har nu när inte Ljungberg är med och Henke lagt av. De måste missat att Källström lirar i Lyon, Elmander blev framröstad som en av Frankrikes tre bästa spelare förra året, Willhelmsson spelade i Roma och numer i Bolton samt att Kennedy gått till Ajax. Plus då Zlatan förstås.
De avslutade sina briljanta utläggningar med att konstatera att Daniel Andersson iaf hade avgjort ligan till Bayern Munchens fördel för ett par säsonger sen. Synd bara att det var hans bror Patrik Andersson som gjorde det =)

Jag skulle utan kryddning kunna sätta mig ner och vara välbetald expert om soccer i amerikansk tv. Ska nog fan skicka in ett mail till dem.

Dagens låt: John Frusciante - The days have turned

John Frusciante är för övrigt Red Hot ChiliPeppers gitarrist och låtskrivare. Han har släppt den del egna album som är sjukt bra! Ska ni börja nånstans så börja med hans To record only water for ten days

Inga kommentarer: