måndag 5 november 2007

Kortspel med livet som insats

Har precis spelat klart vår fjärde pokerrunda på tre dagar. Vinnaren blev återigen Mamsen efter en rekordjämn omgång där tre personer hade 19 points när Mamsen gick ut på 21. Jess blev som vanligt lite småsur men det var inget mot igår när hon redan var klar vinnare och skulle gå ut på sin kåk när Mamsen köpte in en färgstege och därmed korades som vinnare. Det var frost i sängen när jag gick och la mig en timme senare...
Mamsen har nu två vinster, Marta och Rolle varsin medans Jess ännu är utan seger. Till de som undrar så har vi numer 52 kort i kortleken. Ett tag hade vi bara 49 efter att Jess råkat byta när hon hade 17 och därmed åkte ner på noll =)

Idag har vi varit upp i Empire State Building, varit på Jessicas jobb, badat i vår pool vi har på 44:e våningen samt käkat på Fridays. Nu blir det en tidig säng för att imorgon bitti löpa milen runt Central Park.


Så här ser det ut på Jessicas arbetsplats, American Stock Exchange. Kortet är taget efter stängning då det är fotoförbud på AMEX.
Detta är på Times Square.

Mamsen och Marta uppe i Empire med södra Manhattan i bakgrunden.

Mamsen och Rolle i Bryant Park där de byggt en isbana vintern till ära.

Det har shoppas en HEL del. Här är tre missbrukare utanför Bloomingdales.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Kul att läsa och se vad ni har för er! Angående pokermatchen skulle det vara intressant att höra Jessicas version av det hela... Jag får hur som helst gratulera mamma!

Anonym sa...

Emma, min story är alltid sen sanna storyn!
/ Marta