söndag 4 november 2007

Soccer champion!

Idag blev Marta Bryant Fall league champion! Vi behövde en vinst i näst sista matchen för att säkra segern i serien vilket laget aldrig vunnit genom åren.
Började knackigt och CP Rangers gjorde 0-1 efter bara några minuter. Lite senare sög Marta ner en utspark och rullade kallt in 1-1. Bara några minuter senare blev det kaos i CP Rangers försvaret och Marta kunde fri med målvakten chippa in 2-1. Sen utväxlade lagen lite småchanser med varann innan vi fick en hörna som nån lyckades pricka Martas panna med, 3-1. I halvtid bestämde sig motståndarlaget taktiskt nog att sätta 2½ kille på Marta vilket gjorde att de anföll med på tok för lite folk för att skapa några chanser. Med drygt 10 minuter kvar så slet sig Marta fri från försvaret och blev fult kapad bakifrån, straff! Ingen ville slå den så Marta klev fram och avgjorde tillställningen, 4-1 vilket också blev slutresultatet.

Grabbarna i laget tyckte att Martin´s mom "should come by more often" =)

Nästa söndag blir det segerbankett efter den avslutande matchen, två av grabbarna i laget ska bjuda på käk/sprit, det ser vi fram emot!

Marta gör 4-1 på straff och jublet vet inga gränser... Klicka på play för att spela filmen.

Marta gör 1-1 men fotografen satt och sov =)

Här gör Marta 2-1 och fotografen är med betydligt bättre.

Stolt Mamma och en kritker av stora mått. Ett flertal spelare fick sina ben avsågade och en gick under namnet "tomten" =)