söndag 4 november 2007

New York Marathon

Idag, första söndagen i november, gick New York Marathon av stapeln. 37,000 löpare skulle ta sig de dryga milen genom New Yorks fem "boroughs". Med start på Staten Island forstatte de över bron till Brooklyn och Queens, in på Manhattan, norrut på 1st avenue och ut i Bronx, sedan tillbaka in på Manhattan och målgången i Central Park.

Eftersom vi var och tittade på Martins fotbollsmatch idag missade vi när eliten gick i mål, vi kom dit lite senare när det "vanliga folket" tog sig i mål. Det var en mäktig syn och visst blev man sugen på att springa! Det kanske kan bli en mara för Martin och Jessica så småningom, vi måste ju utmana Veronica som precis anmält sig till Stockholm maraton!! :)

Det var många svenskar som sprang och många blev glada och fick lite extra energi när vi ropade "heja Sverige"!! En och annan blev nog också lite sur när Martin med 300 meter kvar ropade "öka" till dem! :) En och annan tveksam utstyrsel har vi också sett, rätt imponerande ifall de sprang hela loppet utklädda!!

Nu blir det snart middag och ett besök i "snurrande baren", The View på Marriott hotel. Vi hörs!

Kram Jessica


Någon utklädd till banan



En annan rolig utstyrsel!


Pingvinmannen!


Mycket folk var det som tittade i Central Park

Inga kommentarer: