lördag 19 april 2008

En dag i Central Park

Det är ruggit skönt väder i New York för tillfället. Inte sådär klibbigt som det blir i Juli/Augusti utan skönt varmt. Vi hade därför bokat picknick med Famlijen Magnusson i Central Park. Vi var inte direkt ensamma...
Pope Benedict 16 eller vad han nu heter är ju i stan så hela Femte avenyn var avspärrad och ett tiotal helikoptrar hovrade över oss. Det stod människor i tiodubbla led längs hela gatan också så det var ett rättbeslut att vara i parken och inte shoppa loss på Femte avenyn.

Jörgen, eller Jorge som han kallas av oss, skulle också komma men han hade vurpat på rollerblades och slagit i arslet så han kunde inte sitta ner. Otur får man väl säga.

Det här är nog sista inlägget från US and A på ett tag. Imorgon ska lyxmannen lira fotbollsmatch i Queens och sen blir det taxi till Newark för flyg till Arlanda. Åter i New York 2:a Maj. Kommer nog ett eller annat inlägg från den natursköna staden Köping.
Bara lite drygt 30 timmar tills jag får min efterlängtade kebab-pizza nu. Fifan va fint det ska bli!


Kerstin, Anders och lilla Elsa 18 månader. Anders arbetar för samma företag som Jess och är här på tre veckors arbete. De var här ett helt år för ett år sen precis som vi är nu.


Elsa fattade tycke för Jess. Här frågade vi Elsa hur frihetsgudinnan ser ut. Som ni ser var det inga problem för den 18 månader gamla tjejen att visa det. Hon går en ljus framtid till mötes tror jag.


Vi skulle kasta lite baseball men Elsa ville hellre ha handsken på huvet.


Här är Elsa 2,2 mm från att sätta en softboll i linsen på vår nya kamera. Hade blivit dyyyyyrt för mamma och pappa! ;)


Enormt med folk hade valt att lägga sig på Sheep Meadow.


En varm sommardag kan det ligga upp till 30.000 pers här. Lika mycket som hela Köpings kommun. Eller man kanske måste ta med förorterna Arboga och Kungsör för att det ska bli 30.000...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Intelligensen har hon från sin mor men som sagt - bollsinnet måste vara från nån muterad gen ;-) Tack för trevligt sällskap, hoppas resan hem går bra!!

Anonym sa...

Trevlig resa. Vi har frukosten klar imorgon bitti. Det blir svenkst tema, så förvänta er inga bacon, pankakor eller annat avancerat.
Håller just på att grädda brödet i ugnen.
Ses!!
Kram V

Anonym sa...

Trevlig resa. Vi längtar efter att få träffa ER. Frukost i Solna och sedan väntar middagen i Köping. Vi tänder grillen till kvällen. Idag har vi strålande sol.
KRAM MoP

Anonym sa...

Hej och välkomna hem!!
Det ska bli skönt att få pussa på er snart igen. Vi syns vid grillningen ikväll. Vi har beställt fint väder i Köping tills ni kommer hem.
Kramar från mamsen