tisdag 1 april 2008

Team Sweden levererar

Jag erkänner, det var ett risigt April-skämt. Hade sånt jäkla bra uppslag men kom hem vid 23.00 igår totalt mörbultad efter två fotbollsmatcher på två dagar. Hade ni tur där ute!

I söndags lirade Team Sweden sin tredje match i serien och tredje vinsten inkasserades. 4-2 mot en förmodad toppkandidat imponerar. Marta två kassar och Superswede-Grobecker en. Borde varit betydligt mer men vi har vissa i laget som vägrar släppa bollen. Nästa gång en viss kille inte passar kommer han sitta parkerad i en målstolpe!


En sekvens där Superswede-Grobecker lurar upp backen på läktaren och spelar fram Marta som dessvärre träffar målvakten med skottet.


Ser ni rycket? Avslutet? KLASS! Ser först ut som att bollen inte går i mål men det är bara hål i nätet. Vaket av fotografen.


På första bilden går målvakten upp fult i ryggen på Marta. Ett par minuter senare får han äta lite dobbar som hämnd. Han fick för övrigt utgå i slutet efter att Fredrik stampat på honom en sisådär tio gånger. Skit ska skit ha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sandbunker på planen?
Finns en vänsterbacksplats ledig i Wahlsta när du kommer hem. Tycks saknas en sådan i alla föreningar jag kommer till....
/Nordan

Anonym sa...

Haha, det är märkligt hur ont om vänsterbackar det är!
Kommer ner på träning den 22:a april då ska du få åka!

Sandbunkern är en del av softballplanen som ligger där. Inte optimalt direkt...