torsdag 3 april 2008

House warming på Wall Street

Kom precis hem från en liten House warming på Wall Street. Jessicas företag har ju skaffat ett kontor här och nu var det dags att bjuda in lite kunder/kollegor för att kika på kontoret. Kom en hel del folk och även lyxmannen kände igen några ansikten efter vår drabbning på Suspenders för några månader sen.

Bokade återigen ett par golfresor med diverse slipsnissar, återstår att se om de står vid sina ord.

Kikar lite fotboll på tv nu. Beckhams LA Galaxy möter San Jose. I Beckhams loge sitter Kobe Bryant minsann. Kobe var ju riktigt nära att komma även till Martas match i söndags.

Vi konstaterar att det inte är helt enkelt att vara förälder till barnen Andreasson nu. Emma är i Indien +4.5 timmar från Sverige, Jenny i Solna +0 timmar och Marta i New York -6 timmar. Nu ska vi iväg på en roadtrip en vecka och hamnar då -8 till -9 timmar efter Sverige. Lycka till att hålla koll på vem som är vaken!

Nu har vi precis packat klart och om allt går som det ska kommer nästa inlägg från motellet El Rio Lodge i den lilla staden Springdale, Utah där vi ska utforska Zion Canyon.


Marta i sin nya svarta tischa från G-Star, panamaskjorta och J.Lindeberg slips. Jess kör sin nya tröja från Theory.


Det serverades grymma minihamburgare!


Blev en hel del slipsfolk till slut. Både American Stock Exchange och New York Stock Exchange hade en del högre chefer på plats. Även lyxmannen var på plats i slips.


Här är fotfolket på Amex. Sittande en slipskille, Alan, som jag bokade golfresa med i Maj. Han är från NYSE.


Jason och Marta. Jason har arbetat med Jess i ett stort projekt för ett par år sedan. Han bor i London men är nu i New York sex månader och arbetar. Han bor i en lägenhet som kostar 10.000 dollar i månaden... Jag var snabb och bokade upp en middag/utekväll med honom. Han skulle självklart bjuda vilket passar lyxmannen utmärkt.


När vi kom hem hade jag en present att hämta ut i receptionen. Vi tackar famlijen Karlsson på Blåmesvägen i Köping för erat bidrag till Marta/Jess viktökning!


Även syster och Mamsen hade skickat lite grejer. Härskarmasker och diverse schampo-produkter. Tydligen tror de att jag inte har råd med schampo?

Inga kommentarer: