söndag 2 november 2008

Phantom of the opera

Igår var en småskön dag här i New York igen. Vädret är strålande, 15 grader och sol. Började med en löptur på dryga milen runt downtown Manhattan. Gick väldigt långsamt idag.

Efter löpturen drog vi oss upp till Times Square där vi hämtade ut våra biljetter till Phantom of the Opera för att sen ta en lunch på TGI Friday.
Satt i solen vid Times Square ett tag och softade innan vi begav oss till Majestic Theatre där en av Broadways "longest running shows" håller till.
Vi är inga fantaster av såna här shower men den andra akten hade faktiskt en del riktigt bra scener eller vad det kallas. Vi har nu sett Lion King, Mamma Mia och Phantom of the Opera.
Lion King var sådär, lite mer för kids känns det som. Mamma Mia grymt bra!! Den rekommenderas för alla som inte sett den. Phantom of the Opera var helt ok.

Vi åkte sen hem och hämta kameran och tog t-banan till Brooklyn för att fota lite. Mer om det senare.
Avslutade kvällen med lite thaimat framför Toronto-Rangers på tv. Med sju minuter kvar av matchen var Rangers i ledningen med 2-0. Matchen slutar sen 5-2 till Toronto! Galet.


Så här såg löpturen ut imorse. Mycket trevlig tur i den sköna solen.


De har snickrats occh byggts ett bra tag här på Times Square. Resultatet blev en rätt skön trappa där man kan sitta och softa. Under trappan håller TKTS till där man ju kan köpa billiga biljetter till broadway-shower.


Som vanligt galet med folk på Times Square.


Lång kö utanför Majestic-teatern där Phantom of the Opera spelas.

Inga kommentarer: