fredag 1 februari 2008

Dress code

Här på börsen där jag jobbar är det väldigt strikt klädkod. Alla killar måste ha skjorta, slips och kavaj varje dag till sina nyputsade skor. Vi tjejer måste också ha strikt klädsel i form av kavaj och finbyxor/kjol, våra skor får inte visa tårna. Detta håller AMEX väldigt hårt på och handlarna på golvet får böter om de bryter mot reglerna.

"Dress down" förekommer i princip aldrig. Så det roliga är att man igår gick ut i högtalarna och meddelade att på grund av New York Giants framgångar och stundande Super Bowl i helgen är det idag fullt tillåtet att bära en Giants-tröja på börsgolvet!! Bara man har skjorta och slips under, haha!

Jag var bra sugen på att införskaffa en Giants-tröja igår för att ha den idag, men istället gick vi på våran första lacross-match live i Madison Square Garden så jag hann aldrig...

Jessica

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, ja detta händer väl bara på Amex.
Jag kommer ihåg när det var tunnelbanestrejk. Då tyckte de så synd om varandra så på torsdagen meddelande dem i högtalarna att det skulle vara casual-friday. Dvs, man kunde lämna slipsen hemma. Väldigt causal. Och inte alls könsdiskriminerande?!

/V