tisdag 26 februari 2008

Första museet

Idag var vi på vårat första museibesök sen vi flyttade till New York för sisådär sex månader sen. Lite illa att vi inte kommit iväg tidigare men ingen av oss är speciellt intresserade av museer.
Då vi har Kungen på besök fick det bli American Museum of Natural History. Helt ok måste jag säga.

Efter det besöket gick vi hem och käkade lite. Jess, Anki och Gärd böt om till finkläder då de skulle in på börsen för att kika hur Jess har det på sin arbetsplats. Medan de var på börsen tog jag och Kungen en långpromenad i Battery Park och runt downtown Manhattan. Kungen missade tyvärr de vyer som erbjöds då hans sovklocka ringde.
Efter detta var vi upp och kikade på Jessicas arbetsgivares nya kontor som de precis införskaffat. Det är en en penthouse-våning mitt på Wall Street med fin utsikt över downtown Manhattan. Här kommer Marta sitta och "arbeta" när det blir lite varmare. Deras uteterass går nämligen inte av för hackor! Ska fixa lite bilder på lokalen senare.
Det blev sen ett snabbesök på Abercrombie and Fitch igen där samtliga vuxna shoppade några plagg medan Kungen dansade till den höga musiken och charmade personalen.

Imorgon vid 0630 ska jag och Jess ta med Kungen på långpromenad så Anki och Gärd får sova ut lite. Kungen vaknar nämligen vid den tiden och ska då snacka med allt och alla. Blir därför sängen nu för att orka med morgondagen...


Kungen var på sin första hockey-match igår. Det var mer folk som ville ta kort på han än Rangersspelarna på isen.

Inga kommentarer: