tisdag 19 februari 2008

Skit också

Igår var vi på Macy´s ett par timmar och sen besökte vi The Golf Store som ligger granne med Macy´s.
Mr Gärd skulle köpa lite golfklubbor. Det blev till slut två wedgar och en trätrea efter diverse testning. Marta köpte bara en ny golfhandske inför sin stundande Floridaresa. Mer om det senare.
Imorgon onsdag ska vi till Chelsea Piers för att provslå lite. Ett par drivar ska skickas över det nät som står 225 meter bort och är cirka 30 meter högt det lovar jag.

Idag tisdag var vädret bättre än vi trodde så vi körde Martas Brooklyn bridge tur. Det blåste lite men när solen sken var det hur skönt somhelst. Anki köpte en ny vinterjacka och ett par nya sneakers. Kungen sov större delen av turen så även den biten funkade finemang.

När vi så kom hem var det matdags för Kungen. Jag tyckte då att det började lukta lite skumt vid matbordet. Man vill ju inte hänga ut Kungen om det nu råkar vara hans föräldrar som läckt så jag höll tyst ett tag. Efter en stund var det fler än jag som insåg att Kungen gjort i byxan. Det visade sig då att det läckt lite även bredvid blöjan så in med Kungen i duschen. Väl där lyckas han blöta ner mamma och smeta skit på pappas vita tröja. Skit också kan man säga...
När vi är klara med lillen luktade det fortfarande lite skumt vid matbordet. Visar sig att Kungen lämnat lite skit på sin stol så den fick vi också tvätta rent.

Dagens låt på Manhattan är helt klart Fleetwod Mac - Landslide


Jess med en nyskiten Kung.


Inte lätt att vara småbarnsförälder och samtidigt jetlaggad :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni blivit mer eller mindre sugna på barn nu?! Verkar ju skönt att slappa sådär som småbarsnförälder:-)
/V

Anonym sa...

Man bara sover hela tiden så hur svårt kan det vara liksom?
Kungen är iofs jäkligt snäll, om alla ungar är som honom kan man ha ett gäng utan problem.

Anonym sa...

Oj Kungen var inte lite söt inte! :)

Anonym sa...

Kungen e grym!