söndag 23 december 2007

Gästbloggare

Hej här kommer ett inlägg från gästbloggaren Veronica. Vi har nu spenderat ca 39 h i det stora äpplet. Vi har hunnit med en hel del trots det relativt lugna jultempo vi har intagit. Lördagen bjöd på en löparrunda i parken, shoppingtur, middag och Cirque de Soleil i Madison Square Garden.
Middagen intogs på fashionabla Tacco Bell, dit Jess propsade på att ta oss. Det här med bricka och tallrik verkade överskattat, här serverades maten i påsar... Men det var goda taccos och mätta blev vi. Frågan är dock om Jess får bestämma matställe fler gånger?!

Vi har blivit väldigt väl omhändertagna av det rutinerade värdparet och grundarna av Jess & Marta CityGuide AB. Gästfriheten är oändlig!

Ser fram emot morgondagens julaftonfirande. Den store Martin har plitat ihop en gedigen julaftonagenda med många Andreassontraditioner. Han är dock aningen hemlig med sin agenda, men vi hoppas på julgröt till frukost följt av bubbel och bastubad på 44:e våningen. Klockan 15 lär Kalle dyka upp och efter det julmat inkl Gotländsk saffranspannkaka, småländsk julost och sill från IKEA. Om vi känner Martin rätt så blir det nog en och annan quizz under dagen.

Till er alla från oss alla, en riktigt God Jul!!



Veronica spanar in skyltfönstret på Tiffanys



Familjen/Maffian/Taikons (kärt barn har många namn) efter lördagskvällens show



Så här kan det se ut när storbloggarna är i farten



Kusin Anders, som vann hedersuppdraget 'Fönsterputsning hos brudparet i november', utför här sitt uppdag med bravur!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra inlägg. Kul med gäster som engagerar sig i bloggen :-)

Anonym sa...

Har smitit upp från julgrans pyntandet i hopp om att det skulle finnas en blogg att läsa...Och vilken lycka!!! Tur det finns dator här i Sundborn! Mys på och God Jul! //Tove

Anonym sa...

Hej!!

I väntan på den riktiga tomten, så kollade vi lite på er blogg.

Får passa på att önska er alla på andra sidan Atlanten en riktigt God Jul och Gott Nytt År

/Lar-Henric, Linda, Neo och Noah

Anonym sa...

Hallå!

Komer tomtem till er?
Det tror inte jag!!

//P

Anonym sa...

Kära läsare, tack för era kommentarer:-)
Här kommer en uppdatering efter julafton.
Dagen började med grötfrukost följt av bad (som urartade i en kaotisk basketmatch). En promenad till Juniors chees cake för att inhandla efterätten hanns också med.
Därefter tog Andreassontraditionen vid. Det var frågor som skulle lösas och svaren bildade ett ord. Ordet beskrev platsen där ens paket var gömt. I duschen hittade jag min bedårande ögonskugga. 10 poäng till Martin!
Dagen/kvällen fortlöpte med besök av både Kalle, jultomten och Trolltyg i tomteskogen, för att inte nämna den goda svenska julmaten som vi lyckats införskaffa i det stora landet i väster.

Ha en fortsatt god jul!!
Kram Veronica