fredag 28 december 2007

Kaoset drar till Sverige, nytt kaos anländer.

Dagarna efter julafton var fyllda med en enda sak, SHOPPING. Stackars Börje trodde han skulle få semester men istället fick han släpa runt på shoppingkassar tills han stupade i säng om kvällarna. Det är inte alltid bra att avla fram fyra tjejer =)

En dag besökte vi också Federal Reserve där de förvarar guldtackor till ett värde av 190 Miljarder Dollar! Det är den banken de rånar i Die Hard III. Enligt dem själva hade de aldrig varit något rånförsök mot dem men vi som sett filmen vet ju bättre... Man fick åka ner i valvet och se guldet på nära håll. Tror inte det ska vara några konstigheter att få ut ett par tackor därifrån.

Igår åkte så kaoset hem. Vi hade ett par timmar av lugn och ro innan nästa kaos anlände. Jessicas handbollslag ska fira nyår i New York så vi huserar fyra av dem medan de övriga 15 bor på vandrarhem.
Idag tar därför Guide Marta AB upp sin verksamhet igen med sin Brooklyn Bridge/Wall street/Frihetsgudinnan/Ground Zero/Chinatown/Soho tur.


Kaoset framför Federal Reserve byggnaden. Mycket galler och säkerhetsåtgärder. Över 75 personer har rätt att skjuta dig om du gör nåt dumt inne i byggnaden.


Dessa står på vakt vid New York Stock Exchange. Ett stenkast från Federal Reserve.


Margareta på väg in efter att shoppat en del. Dessa kassar fick stackars Börje släpa runt på.


Medan Börje och tjejerna shoppade kläder var Marta och Rauken på B&H och letade kikare. Vi hittade en grym som vi båda köpte. Nu kan man se lite vad grannarna har för sig om kvällarna... Här ser Rauken vad han tror är en naken karl-stjärt.


Shoppingkassar till förbannelse.


Stackars Börje stupade på hallgolvet. Han skulle följt med och tittat på kikare istället.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fräscht rauken!

Anonym sa...

Tycker Martins väst ser lite tjejröd ut på bilden högst upp ;) Tack för en oförglömlig jul /Myggan.

Anonym sa...

Tack J&M för en underbar semestervecka. Det var kul att hälsa på er, men det blir ännu roligare när ni kommer hem till Solna igen!!
Mormor och morfar blev mer än nöjda med julklapparna. Morfar var lyrisk över boken och prioriterade den överst in högen av böcker att läsa:-)
Kram V

Anonym sa...

Myggan den är modigt röd, inte tjejröd! =)

Yo V, mycket trevlig vecka, framförallt skönt att se att Rauken har lite friare tyglar nuförtiden! =)))