tisdag 4 mars 2008

Hårda drinkar

Efter morgonpromenaden i Central Park så rev vi av lite shopping i några butiker kring 5:e avenyn innan vi bänkade oss på en pub för att kika Milan-Arsenal i Champions League.

De gör rejält hårda groggar i det här landet. Du beställer inte en 4:a eller en 6:a utan du säger bara vad du vill ha i groggen sen fixar bartendern resten. Vi snackar 10:or minst. Satan vilket drag det är i dem!
Vi sög i oss fyra groggar var och lite cider/öl till maten för att sen rulla ut från baren och ta oss hemåt vid 16.30. Har man inget arbete är det ok att vara sliten vid 16.30 en tisdag.


Vi käkade självklart Chicken Fingers buffalo style med Blue Cheese och lite strips till.


Micke och Marta på en random bar mellan 5:e och 6:e avenyn på 55:e gatan.


En sliten Marta försöker ta sig hem.


Så här ser groggar ut som du får på varenda jävla bar jag varit på. Knappt att det är 50/50 ens. Onödigt att slösa groggvirke på en grogg...


En film från puben filmad av Micke Whern. Den dam vi försöker filma var enormt full. Hon satt och drack lite groggar med en väninna sen verkade hennes kille dyka upp. När de skulle gå kunde hon inte gå själv så hennes kille fick hjälpa henne ut där hon blev sittande en timme innan de kunde ta en taxi från stället. Helt rätt att bli tokfull vid 16.00 en tisdag...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fjollor!
Drick groggarna som män!

//P

Anonym sa...

Hårda drinkar. Hårda grabbar.
Kör hårt
/V

Anonym sa...

P: Jag dricker självklart INTE min ur sugrör...

V: Det vet du!