måndag 17 mars 2008

Gästbloggare 1 - Stress-V

I vår strävan att ständigt förbättra och framförallt förnya denna blogg ska vi nu ta in ett antal gästbloggare som varje tisdag får dela med sig av sina tankar. Först ut är Jessicas syster Veronica Augustsson. Smeknamnet Stress-V har hon fått av oss för att hon ibland har lite för mycket energi för sitt eget bästa ;)

Som jag har väntat på att få gästblogga igen. Det är ju dock inte helt enkelt att komma in och hålla samma höga klass som du Marta.
Det får helt enkelt bli en nulägesrapport från hemaplan. Inte på något sätt för att ni ska få hemlängtan och packa väskorna

* Stugan: Känns fortfarande som ett helt rätt köp. Alla tycker dock inte lika vad gäller utbyggnaden som ska göras. Pappa måste promt se vattnet från bastun. Han tycker inte alls att det blir konstigt att ha ett bastufönster ut mot altanen. Har ni hört den här förut "det är inga problem, det ordnar vi"

* Eriks fiskelycka: Han har iaf fått hål på den 40 cm tjocka isen. För att inte tala om alla fisketillbehör han har köpt. Om vi sett till några fiskar? Jodå, 3 stora gäddor. Men de dealade vi till oss av ett hockeylag som var ute och pimplade och som vi träffade på när vi var ute och åkte långfärdsskriskor

* Melodifestivalen: Jag bara undrar vad tjejerna i Christer Sjögrens bidrag svarar på frågan "vad jobbar du med": Jag klär mig i fjäderdräkt utan byxor och så står jag och åmar mig runt en 60-åring?!

* Solna: Är sig inte sig likt utan er. Erik och jag var idag i Solna C och det känndes väldigt konstigt att inte gå upp till er, slå sig ner i soffan, sortera er tvätt, äta upp godiset i er godisskål och eventuellt laga lite mat ihop.

Slutligen vill jag passa på att hälsa från Erik att Fernetflaskan är på väg.
/ Veronica


Vi tackar V för hennes inlägg och angående Fernetflaskan så var det ett vad som ni kan läsa om här
Vad gäller att E och V hänger en del hos oss och att de även plockar vår tvätt väljer vi att säga "Inga kommentarer"
De dök dock upp en fredag för nåt år se och skulle hänga lite. Det slutade med att Veronica skulle möblera om i vårat badrum!? Ok om man möblerar om i sovrummet eller nåt men vem möblerar om i badrummet!!?? Såg ut enligt nedan.



De skulle alltså flytta badkaret...


De gav sig först när de insåg att det inte gick att varken bada eller duscha i badkaret längre...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jesus, jag kom inte ihåg att det fanns bildbevis på badrumsommöbleringen...
/v

Anonym sa...

Vart grävde du fram de där bilderna från?

Bra blogg V. Ang fiskelycka så lyckades Mattias faktiskt få en abborre på kroken bara på 5 minuter. Jag fick såklart inget :-(

/Erik

Anonym sa...

Hahaha, det där hade man ju nästan glömt bort, ommöbleringen av badrummet!!

Men jag måste erkänna att jag saknar er i våran lägenhet här borta. Strumporna ligger oparade alldeles för länge efter att vi tvättat och inte har vi möblerat om en enda gång. Dags att komma snart? :)

Jessica

Anonym sa...

Rauken du har säkert fel utrustning!
Sjysst frilla måste jag säga..

Anonym sa...

Var glada att hon inte skulle byta plats på vardagsrummet och köket. Det hände ju nästan i Köping en fredagkväll, haha! /S

Anonym sa...

Ha ha...detta var kul. Vi har många såna minnen.
Kram från mamma o pappa