torsdag 14 augusti 2008

Golf med Direktörn och en bandy-slampa

Vi är i Sverige och detta inlägg handlar om en bankdirektör, en bandy-slampa och ett regnigt Sverige.

Var igår och lirade lite golf på Korslöt eller Köpings GK som den numer heter. Var fortfarande lite matt efter Örebro men lite golf kan man väl alltid lira. Eller? Jag var närmare att ha ihjäl en banarbetare än att träffa en enda green första nio hålen. Jag har problem som det heter. Fick storstryk av båda kombattanterna och räddades indirekt av åskan.

Lirade med Modegurun-Hedenström och Mathias "Bissen" Larsson.
Modegurun bad om att få bli kallad Direktör Hedenström vilket vi självklart respekterar. Han är ju numer ansvarig på en bank i Kungsör/Arboga. En såkallad bankdirektör.

Var sen och kikade lokalderbyt i fotbollens division tre mellan Köping FF och Arboga Södra. Köping borde varit i ledningen med åtminstone tre mål i halvtid men Arboga vann matchen med 1-0. Surt.
Domaren bröt också matchen i 15 minuter pga åska. Det verkar vara nån sorts standard med åska och regn nuförtiden i Sverige. Det är så man längtar efter en balkong i New York...


Direktör Hedenström och Bissen tar skydd mot ovädret.
Bissen har massvis med allsvenska säsonger i bandy bakom sig. Sju säsonger i Västerås SK och sen ett par år som såkallad bandy-slampa.
En bandy-slampa kuskar runt i Sverige och letar efter något lag som kan tänka sig att betala ett par korv med bröd efter varje match eller ev en lägenhet. Om något lag nappar så skriver man på för det laget. Bissen var runt till Edsbyn, Bollnäs, Motala och Vänersborg innan han vände hemåt till Köping för att bilda familj och käka korv betald av Köpings IS.


När vi gjorde rent klubborna efter de nio hål vi hann med så fick jag en skymt av den tighta golfbyxan som Direktörn älskar så mycket.


Regn, åska och lite hagel gjorde att matchen fick avbrytas i 15 minuter. Perfekt svenskt sommarväder om man inte gillar skogsbränder.

5 kommentarer:

Anonym sa...

KFF hade ju inte en chans, men har man bagdad bob som tränare så kan man ju tro att dom skulle vinna.

Nej du grabben, jotte han fixat ihop det bra ASIF

// Blarjvl

Lyxmannen sa...

Såg du själva matchen Blaren?

Anonym sa...

Tror faktiskt att till och med Lyxmannen hade hängt ett par baljor på de lägen KFF skapade!!Men men fotboll går ut på att göra flest mål/K

Anonym sa...

Såg matchen, lämnar inte Arboga för att betala inträde på Köpings IP när matchen redan var klar...
Blarn

Anonym sa...

Helt rätt K. Jag har varit het i vår så nån hade jag nog petat in!

Blarn: Du var kvar i Arboga men såg matchen? Det är fan en bragd Blarn!
Du har för övrigt inte kommenterat de gigantiska fiskar jag fångade häromdagen?