måndag 4 augusti 2008

Soho/Greenwich och en myskväll

Tove, eller Tore som hon kallas, hade två önskningar inför sin New York-resa. Dels ville hon hänga lite i Greenwich Village och så ville hon beställa hämtmat. Allt det hann vi med i söndags.

Började med lite löpning i parken där vi också körde ett 15 minuters styrkepass alá Lyxmannen. En person krampade i låret. Gissa vem?
Sen fräschade vi lite och tog t-banan ner till Soho där vi strosade runt, shoppade lite och käkade lunch på den finfina Saigon Grill. Fortsatte sen in i Greenwich Village för lite mer shopping och allmänt strosande.

Tog sen en taxi hem och Tove ville gärna ha en myskväll hemma. Så fick det bli. Drack lite vin på balkongen och kikade på en förträfflig solnedgång. Beställde lite hämtmat, pizza såklart.
Bäddade sen ut bäddsoffan som Tove och Johan sover i och kikade på "What happens in vegas" Tove fick välja så då blev det en romantisk komedi. Jag och Johan ville egentligen se en rysare men vi fick ge oss. Efter två minuter sov sen både Tove och Jess så grabbarna fick själva genomlida den romantiska komedin...


Tove fick äntligen hänga lite i Greenwich Village.


Här är beviset. Johan shoppar enorma mängder batiktröjor!


Tove och Johan på balkongen. Man inte sitta här tillräckligt ofta. Jag kommer sakna denan balkong denna dag vi åker hem!


Riktigt trevlig solnedgång.


Här har vi bäddat ut och ska kika lite film. Mysigt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inget kort på deliverykillen den här gången:-)
/V

Lyxmannen sa...

Ne, det var en standard-mexare.

Jessica sa...

Men Tove fick äran att åka ner och hämta maten, tyvärr hade hon ingen kamera med sig.

Ja, vi måste nog bo i Manhattans enda hus där delivery-killarna inte får åka upp i hissarna utan vi måste ner i lobbyn och hämta maten. Skandal! :)