söndag 20 januari 2008

Dallas Mavericks - Seattle Supersonics

Vår lilla roadtrip genom Texas avslutades på lördagskvällen med basketmatchen Dallas Mavericks mot Seattle Supersonics.

Dallas var i final för två år sedan medans Seattle har det lite tyngre. De har dock Kevin Durant i laget. Han gick förra året som nummer två i draften och spås en lysande framtid. Han leder poängligan bland rookies överlägset.

Dallas var lite för bra i denna match för att det skulle bli riktigt skoj men arenan, American Airlines center, är en av de vassare vi besökt. De 25 nedersta raderna bildar en som en gryta av människor som i sin tur skapar ett jäkla tryck.

Från början hade vi lite sämre platser men under uppvärmningen gick vi ner för att se spelarna lite närmare och då blev vi polare med en dam som skötte om platserna bakom ena korgen. Vi snackade en del med henne och hon sa åt oss att komma tillbaka efter halva matchen för att se om det fanns några lediga platser på hennes sektion. Vi gick ner i halvtid och då hade hon ett par finfina platser åt oss.

Nån gång ska vi nog sitta ända nere vid planen men vi har inte riktigt känt att vi vill lägga så mycket pengar på det.
För två år sedan när Dallas var i final hade courtside biljetterna gått för 15.000 dollar, cirka 100.000 svenska kronor styck!


Kevin Durant up close.


Dessa platser hade vi egentligen.


I halvtid flyttade vi ner bakom ena korgen. Inte lätt för motståndarna att skjuta straffkast när det ser ut så här bakom korgen.


Mäktig arena där de nedre platserna skapar ett jäkla tryck. Det går inte att jämföra med KB-hallen men det är ändå hyfsat.


Högt uppe till vänster satt vi först.


En liten video från våra lite bättre platser.

Inga kommentarer: