torsdag 10 januari 2008

Zeb Macahan och Cliff Barnes nästa!

Det snackas mycket om Change nu i US and A. Hela valrörelsen går ut på Change. Alla lovar att de ska förändra landet såååå mycket.

Vi följer i deras fotspår och gör också en Change.
Hade i princip bokat flyg/boende/basketbiljetter till Memphis, Tennesse. Men de 4 timmarna jag la ner på det igår kan vi räkna som bortkastade.

Nya resmålet blir nu Texas! Främsta anledningen till det är att NBAs chef, David Stern inte verkar vara villig att ändra lite i spelschemat så det passar två svenskar på resa i den amerikanska södern.
Vi är fast i basket nu och därför går resan till Texas. Där får vi först se San Antonio-Cleveland på torsdag. Det är en repris på förra årets finalserie.
Sen på lördagen får vi se Dallas-Seattle. Det ska vara ett jäkla drag i Dallas hemmaarena så därför måste vi åka dit. =)

Första stoppet blir en ranch utanför San Antonio där vi ska rida lite, kasta lasso och käka bönor. Jag ska vara Zeb Macahan medan Jess inte bestämt vem hon ska vara.
Det finns ett lite MEN med ranchen. Jag har inte vetat om detta men Jess släppte bomben igår. Senast hon var ute och red var med Tumba Handboll för några år sen och tydligen blev hon inträngd i ett hörn av sin gigantiska islandshäst och det kom tårar. Därför vägrar hon rida. Kan någon som var med den dagen bekräfta om hästen verkligen var en gigantisk best som ville göra Jess illa? V du var väl med?

Sen blir det en tur till San Antonio, kika basket och njuta av den natursköna staden. Detta blir lite av höjdpunkten på resan. Att få se förra årets mästare, San Antonio med Tony Parker och Tim Duncan som storstjärnor möta Kungens lag Cleveland Cavaliers. Vi hoppas att Kung James vaknat på rätt sida och han får lite hjälp av de övriga i laget.

Vi avslutar i Dallas där jag ska vara Cliff Barnes och Jess får vara SueEllen. Här ska vi också kika lite mer basket. Vi såg en match på tv därifrån för ett tag sen och det var SJUUUKT drag.

Flyg/hyrbil/basketbiljetter är fixat. Nu återstår bara hotell i San Antonio och Dallas.

/Zeb

1 kommentar:

Anonym sa...

V kommenterade detta inlägg men den kommentaren blev i sig ett eget inlägg =)
/ Marta