tisdag 8 januari 2008

King James strikes again

Denna story är för bra för att inte skriva om.
Kung Fredrik i landet öster om Sverige har inte levererat på hockeyrinken ryktas det så den nya Kungen, Lebron James, hyllas därför igen här och nu.

I söndags kväll möttes Toronto och Cleveland i NBA basketen. Toronto hade hemmaplan och spelade ut Cleveland med superstjärnan Lebron James i laget de första tre perioderna. Han hade ingen bra dag och missade bla en dunk, något som han normalt sett aldrig gör.

Toronto leder som mest med 20 poäng och inför sista 12 minuterna(sista quartern) leder de med 13. Då börjar plötsligt ett par kvinnliga fans som sitter närmast planen häckla Lebron för hans missar. Det skulle de inte gjort. Han börjar nu sätta allt och efter varje poäng springer han förbi de häcklande fansen och ler.
Det visar sig senare att de två kvinnorna som häcklar Lebron är Chris Bosh flickvän och kusin. Det är storstjärnan i Toronto.
Det slutar iaf med att Lebron gör 24 poäng(totalt 39) i sista quartern när Cleveland vänder och vinner med 93-90. Han assisterar också till samtliga andra poäng Cleveland gör i den sista quartern.
Fan vilken kung han är!

Nedan kan ni se en liten videosnutt från i söndags.

Inga kommentarer: