måndag 14 januari 2008

-Dress like John Wayne!

Nu börjar det dra ihop sig för lite semester igen. Var ett bra tag sen vi var på road trip i det stora landet i väster. Schemat ser ut ungefär så här:

Tisdag - 08.00 Flyg New York - Austin, Texas. Vi hämtar ut hyrbilen och drar oss sakta ner mot Bandera som är en liten stad nordväst om San Antonio. Prio här är att köpa en cowboyhatt modell större. Jag blir här Zeb Macahan och Jess får vara Pocahontas då hon inte valt karaktär ännu.

Onsdag - 07.45 är det samling på Cortez ranch för lite westernfrukost och genomgång av dagen. Sen blir det rida hästar, lassokastning, mocka skit, dansa nån westerndans, käka bönor till lunch och lite samling kring brasan vid kvällsmaten. Jag frågade damen som jag pratade med i telefonen om vad vi skulle ha för kläder på oss?
"-Dress like John Wayne" sa hon och skrattade.

Torsdag - Vi vaknar upp i Bandera men drar oss efter frukost in till San Antonio där vi spenderar dagen. 1900 är det uppkast mellan förra årets NBA-mästare San Antonio Spurs och förra årets finalförlorare, kungens lag, Cleveland Cavaliers.

Fredag - Vi vaknar upp i San Antonio, denna natursköna stad och beger oss norrut förbi Austin, förbi Waco och upp mot Dallas. Lite oklart var vi sover ännu.

Lördag - Anländer till Dallas och checkar in på ett sjysst hotell. Jag blir Cliff Barnes och Jess SueEllen. Kikar runt lite i staden vars skyline man sett fler gånger än någon annan i USA. 19.30 är det så avkast för finalisterna för två år sedan, Dallas Mavericks, som möter Seattle Supersonics med Kevin Durant i laget. Han kommer garanterat bli årets rookie.

Söndag - 10.00 flyg Dallas - New York.

Alla har väl sett denna 100 gånger?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heja Bobby o Pam!!

//P

Anonym sa...

Du ska ju heja på Cliff för fan!

Anonym sa...

Trevlig resa! /MA