onsdag 30 januari 2008

Superswede-Grobecker flyttar in

De senaste dagarna har jag hjälpt Cinnobers nya ansikte på denna sida atlanten att fixa med saker till sin nya lägenhet. Superswede-Grobecker flyttar in på 31:a gatan och 6:e avenyn. The Epic heter byggnaden och han ska husera på våning 57. Sweet är ordet.

I söndags så var vi på RunnerStore i Time Warner-byggnaden vid Columbus Circle för att köpa lite löparskor. Jess och Superswede-Grobecker skulle köpa nya men de lyckades också shoppa diverse olika löpargadgets som de tydligen behövde. Vi löpte också 7km i Central Park på eftermiddagen.

I måndags var vi och kikade både säng och soffa men hittade bara en säng från Sleepys. Det var för övrigt samma säljare som sålde sängen till mig och Jess för sex månader sen fast vi var i en helt annan Sleepys affär.
Vi kikade runt efter en massa soffor men tröttnade snart och stack till Paragon Sports istället för att kika sportgrejer.
Jag köpte en basketboll och Superswede-Grobecker ett nytt squashracket.
Enligt honom själv hade han det lite tajt med pengar när vi skulle köpa soffa/säng men han kunde ändå lägga $200 på ett squashracket och $300 på träningskläder/löparskor. Helt rätt prioriterat!

Igår tisdag åkte vi sen till Brooklyn för att fortsätta leta efter en soffa. Första affären hittade vi det vi sökte efter. Blev en sjysst grå/vit soffa som man kan bädda ut. En bäddsoffa på svenska.
Då vi hittade en soffa så snabbt fanns tid över för lite annan shopping. Vi gick därför på jakt efter nya sneakers.
Båda slog till på ett par vita Lacoste. Mycket bra köp. Vi kikade en snabbis efter en ny tv också men hittade ingen på J&R.
Jag åkte hem och mötte upp Jess i bubbelpoolen istället. Aldrig fel att bubbla lite när man dragit runt i affärer en hel dag.

Imorgon får han nycklarna så då ska vi flytta ut honom från hans templägenhet och in i den nya. Kanske läge att stänga av telefonen så han får flytta all skit själv. Tufft beslut men troligtvis får jag ställa upp för Börje är ju inte här och kan hjälpa till.


Martas nya sjyssta Lacoste.

Superswede-Grobeckers nya.

Inga kommentarer: