lördag 26 januari 2008

Lördagsmiddag på Carmines

Efter fredagens trevliga afterwork var det återsamling för alla som arbetar för Cinnober på denna sida atlanten på restaurangen Carmines. Den ligger på 90:e gatan och Broadway. Upper West Side heter området.

Det var för att fira av Pedro och Krigsmannen lite mer intimt innan de åker tillbaka till Sverige. De som har barn tog med dem och de som har en lyxman hemma fick ta med honom.

Mycket trevlig middag med mängder av rödvin, champagne, avec och lite annat smaskens. Bodare som är projektledare för gänget gör alltid ett bra jobb när det är middagsdags. Man skäms inte för att beställa det dyraste på menyn eller dricka skumpa mitt på blanka eftermiddagen. Det är fint med lite gratismiddagar för en man utan inkomst.



Min bordskamrat, Krigsmannes son, Rasmus. Det var han och hans lillebror jag var barnvakt åt förut.


Annika och hennes Jonathan som liksom lyxmannen har poker som enda inkomst. Han bor dock på Manhattan utan en försörjande fru så kanske tjänar han marginellt mer på pokern än lyxmannen.


Vin och tillräckligt med skumpa för att man skulle känna sig nöjd. Krigsmannens fru till vänster och Bodare i en tveksam Hammarby tröja bredvid Jess.


Jess, Superswede-Grobecker, Pedro och Jörgen.


Jess och Superswede-Grobecker med en flaska Sambuca framför sig.


Jörgen och Marta diskuterar golfresor till Florida i Februari.


När vi skulle dra var det en enorm kö för att få bord. Carmines är ett mycket populärt ställe.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att lyxmannen ser grymt sliten ut... Antar att han haft fullt upp med tvatt och stadning!? Eller ar det sa att lyxmannen dricker for mycket?

Anonym sa...

Syster du har delvis rätt i dina kommentarer. Blev ett par glas skumpa för mycket den lördagen..