onsdag 2 juli 2008

Bann & 230 Fifth

Igår kväll var vi på favoritkoreanen Bann och åt, grymt god och ganska prisvärd mat!! Det var restaurangen som vi upptäckte när Dejvid och Blondintove var här och vi går gärna dit igen! Efter en hel dag på stranden var somliga tröttare än andra, så när vi tjejer drog vidare till takbaren på 230 Fifth gick lyxmannen hem och knoppade, det är hårt att vara lyxman i New York!

På 230 Fifth var det hyfsat glest med folk och ingen kö så det var bara att glida in. Vi försökte beställa "Luren special" i baren med det verkar bara funka på Blue Moon Bar i Västerås. Bartendern såg totalt frågande ut så vi fick försöka förklara att det ska vara Barcardi Razz, Sprite och lime i. Sanna tyckte att han hällde i väldigt mycket sprit jämfört med i Sverige. Då säger han "This is New York, baby!" och blinkar med ena ögat :)

Drinkarna var mycket goda och så råkade vi stöta på några italienare som pluggade till tandläkare här i stan. Efter lite småsnack, när de ville ha våra nummer fick vi snabbt slänga ihop en sifferkombination som verkade trovärdig och de gick lyckliga därifrån :)

Nu laddar vi för Mamma Mia the musical.

/Jessica


Sanna och Madelene efter ett par fördrinkar på balkongen.


Vi på våran balkong.


Här grillas det för fullt på Bann!


Madelene och Sanna funderar på vad de ska äta härnäst, eller diskuterar de hur länge lammet ska grillas?


Madelene, Jessica och Sanna på 230 Fifth med Empire State Building i bakgrunden, coolt!

Inga kommentarer: