lördag 19 juli 2008

Mycket resande blir det

Idag har varit lite av en slappardag. Jess har jouren denna vecka och de har haft en massa tester på börsen så därför fick vi hålla oss hemma tills de var klara med testerna om det nu skulle strula.
Fick bli ett par timmar British Open i golf och sen ett par timmars planering hur nästa vecka ska se ut. Jess är ledig och det var ett tag sen vi var iväg på nåt tillsammans så det får bli en vecka fylld av resande nästa vecka. Var också ute i Central Park och kastade boll ett par timmar i den 30-gradiga värmen.

Planen är Philadelphia mån-tis sen ut på Long Island ons-fre och sola/bada lite. Avslutar veckan med golf i Chrystal Springs, New Jersey, lör-sön. På måndag jobbar sen Jess så då sticker jag och Jörgen till Philadelphia igen för att lira Cobbs Creek som enligt Golf Digest ska vara den bästa publika banan i hela USA. Busy busy med andra ord.

Vi har varit här ett år lite drygt och det har blivit ett par resor. Så här har det sett ut hittils:
September:
* Roadtrip ner till Washington och sen ut till kusten och Ocean City sen upp till Atlantic City.
* Aruba som var en riktig pärla!

Oktober:
* Roadtrip runt New England. Började i Lake George och sen runt i New Hampshire, Vermont, ner till Boston och hann också med Foxwoods som är ett jättekasino mitt i ingenstans.

November:
* Orlando, Seaworld och Universal Studios samt en finfin alligatorsafari.
* Estland. Vi var till Sverige en vända för att förnya mitt visum, jag passade då på att besöka min vän Outletkungen i Tallin.

Januari:
* Roadtrip i Texas. Lite ranch, en del basket och såklart Southfork.

Mars:
* Golftripp till Orlando. Jag, Jörgen och Superswede-Grobecker. Jess fick stanna hemma och täcka upp för grabbarna.

April:
* Roadtrip Southwest USA. Det här är nog den bästa turen vi gjort. Grym natur och en del riktigt sköna vyer. Zion Canyon och Antelope/Grand Canyon var de vassaste ställena.
* Vi var två veckor i Sverige i April också.

Maj:
* Inga långa utflykter men vi var till Boston för att kika på sjunde och avgörande matchen mellan Boston och Cleveland i basketslutspelet.
* Jag och Dejvid var i Atlantic City
* Jag och Superswede-Grobecker hälsade på Minken i Las Vegas.

Juli:
* Jag stack till Maine fem dagar med Tyler

Det var som ni ser ett tag sen vi var iväg tillsammans så nästa vecka blir det lite turistande utanför New York igen. Som förberedelse till Philadelphia-besöket kikar vi ikväll på National Treasure där de ju hänger en del i både Philly och New York.

På allt resande har vi också haft 18(!) olika besök under året. Vi har haft ytterligare ett par kompisar boende hos oss när vi varit i Sverige men när vi varit i New York har vi haft 18 OLIKA besök. Galet mycket men också galet mycket skoj.
Så den som tror att det är en lek att vara Lyxman får tänka om illa kvickt. Det är ett heltidsjobb som guide/reseplanerare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Vilken helt fantastisk blogg!!

Jag har läst och njutit av alla reseskildringar och annat här länge
men inte kommenterat.
Men nu har jag gjort det.. *ler*

Må gott alla!

Lyxmannen sa...

Tack för det puffeltufflan!
Vi älskar kommentarer!!