onsdag 30 juli 2008

Köpa ny jacka eller inte?

När vi var på Century 21 idag hittade jag en sjysst jacka till den kalla vintern i Sverige. Vad säger ni, ska jag slå till eller inte?
Jag vet att modegurun Denny Hedenström länge letat efter just denna jacka så kanske ska jag köpa den till dig??


Denna jacka från Stone Island, som är ett känt huligan-klädmärke, har kostat 1499 dollar men är nu nersatt till 800 dollar. Ynka 5000 SEK och då får du ett par skidglasögon på köpet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Min tid på västra Råsunda är för tillfället passé. För drygt ett år sedan hade jag inte tvekat en sekund utan hade förmodligen varit intresserad av hela lagret.

Modet är lite annorlunda på de arenor jag rör mig vid idag. Passar på att skicka en quizfråga på ämnet (vilka lag hör hemma på dessa 10 arenor?):
Klinta IP
Malmheden
Klockarvallen
Onsjövallen
Mullevi IP
Råby IP
Starke Arvid
Önsta IP
Hubbovallen
Kvarnbackavallen

Ryktet säger förövrigt att "Västraråsundaklistermärksmannen" spårat ur ytterliggare iår och utökat sitt sortiment med "Hata Ljungskile ännu mer!".
En rekommendation om du fortfarande är osäker på jackköpet är att höra med honom hur läget är i dina normala hemmahoods.

Anonym sa...

Irsta
Norberg
Härad
Fagersta
Ransta
Franke
Ljungskile
Gideonsberg
Tillberga
Skultuna /K

Lyxmannen sa...

Jag förstår dig Denk. Det kanske passar sådär att komma på bankdirektörsmöten med denna jacka?

Vad gäller arenorna hade jag kanske 2 rätt. Illa. Däremot skulle jag vara 100% på en quiz om amerikanska arenor eller lagnamn här i USA. Kommer en sån quiz?