tisdag 15 juli 2008

Bilder från Williamsburg

Det blev en riktigt trevlig helg full av aktiviteter för firma Lyxman/Jess.

Fredag: Softball och sen drog Marta på partaj hos SuperMac-Håkansson. Även Superswede-Grobecker plus ett gäng svenskar till var där. Drog sen vidare till en pub där Marta insåg att det var läge att dricka vatten så jag köpte på mig en 1.5 liters vatten och drog till favorit-pommes-stället. Tog en Large pommes denna gång och drog sen hemåt. Rutin kallas det.

Lördag: Sov till 12.00 typ sen en löprunda med Jess längs västra sidan av Manhattan upp till Riverside Park och sen in till Central Park och tillbaka. Softade lite sen Bon Jovi på Great Lawn.

Söndag: Drog till Williamsburg och hängde med Tyler ett antal timmar. Även lite pingis blev det. Avslutade helgen med en fotbollsmatch med laget Svensktoppen. Träffade en kille hos SuperMac-Håkansson i fredags som frågade om jag ville lira lite med dem. Självklart ställer man upp.

På det hela taget en grym helg som gick i alkoholens tecken. Igen.


Här är vi på väg ner till nån park i Williamsburg med grym utsikt över Manhattan.


Tyler förklarar lite vad vi ser och drar nån historia om några hus.


Denna skyline tröttnar jag aldrig på. Empire, Chrysler building och FN-huset. Klassiskt. Lite som när man åker in i Köping från Kungsör där man har Yara till höger och Volvo till vänster. Man kan aldrig få nog av det.


Jess posar vid den fräscha stranden. East River kan vara en världens vidrigaste vattendrag. En kallsup och det är ambulans till närmaste sjukhus.


På väg tillbaka såg vi dessa skumma små moln...


...kikade man närmare visade det sig vara fem flygplan som skrev Heineken över hela himlen. Annorlunda reklammedia. Kanske kan vara nåt för Posterscope? Detta är ju så mycket utomhus det kan bli ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Molnen påminner också en del om när man kommer in från Kungsör... Små fina moln ovanför Yara, men har fan aldrig sett vad som står......./K

Anonym sa...

K:
Otydligheten i texten kan bero på att segelflygklubben i Köping spyr ut en färg med lite gulare nyans (ofta speciellt runt Yara) vilket kan göra att det upplevs lite suddigt.

Samtidigt vet jag att ArbogaÖL, som är ensam avsändare i västra mälardalen, håller på att undersöka denna nya vita holländska färg vi ser från NY.
De är dock hittills nöjda med den gula varianten då "den både går i loggofärg och påminner samtidigt om grumligheten i produkten" (allt enligt svar på insändare i Bärsan från i maj).

/Denk

Anonym sa...

Fan va bra att du är runt i KAK och håller koll på saker och ting Denk! Världsklass!!
När ska du gästblogga????