fredag 4 juli 2008

Gästinlägg

Semestern i New York börjar lida mot sitt slut och det bär snart hem till Sverige igen, med vägen förbi Island där vi tar ett tio timmars stopp för att uppleva Blå Lagunen.

Denna vecka har vi varit effektiva, en del av det har ni nog läst om. Vi har shoppat, spelat softball, sett musikalen Mamma Mia, badat på Jones Beach och Jacob Riis Park, tränat varav den gången vi valde att ta trapporna i stället för hissen måste räknas som ett pass (44 våningar), Sanna besökte Empire State Building, vi har hunnit med Coldplay-konsert, BBQ i Queens, matupplevelser utan dess like på Knickerbocker och Bann, lite drinkar på J&M:s balkong på 39:e våningen och på takbaren 230 Fifth samt en hel del promenader och fotografering såklart.

Allt detta hann vi med då vi hade en mycket bra guide. Tack Jessica för den planering du stått för. Utan dig hade vi nog inte hunnit med hälften. Tack Martin för ditt tålamod, som i alla fall räckte lite mer än halva tiden, ja alla dar utom två om jag ska vara exakt. Ni har varit ett alldeles underbart värdpar. Ni har lagt tid och energi och varit gästvänliga som alltid.

Tack vare er hann vi även med en return-runda under sista dagen. Vi har ju shoppat en hel del och allt var vi inte nöjda med, så en del fick "vi" gå tillbaka med. ("Vi" läs Sanna) :)

Ett särskilt tack vill jag nog framföra till min kära syster som numer kanske få kallas plånboken. Ja, det är nämligen så att J haft semester under tiden vi varit här och hon har varit med oss hela tiden. Mina dagsransoner räckte inte riktigt till då vi hittade mycket bra shopping överallt så J fick gå in och betala lite här och var varje dag. Såklart fick man justera detta i efterhand men ändå, vad hade man gjort om man stått i en affär och sett en massa fina saker och dagskassan var slut utan J???

Tack för oss!
Kram
//Madelene och Sanna

2 kommentarer:

Jessica sa...

Martin och jag tackar å det ödmjukaste för det utomordentligt trevliga besöket!! Ni skötte er föredömligt, speciellt med disken!

Har just insett att det nu är min tur att diska på mycket länge.... :)

kram Jessica

Lyxmannen sa...

Hallå, du kan inte lämna ut bloggen till vemsomhelst!!