fredag 9 maj 2008

Armin van Buuren at Pacha New York

DJmag.com har de senaste 10 åren listat världens bästa dj´s. 2007 vann en viss Armin van Buuren före storheter som Dj Tiesto ch Paul van Dyk. Ni hittar listan här
I onsdags kväll begav sig därför Blondin-Tove, Dejvid och Lyxmannen till klubben Pacha här i New York för att kika hur het Armin egentligen är.

Pacha ligger på 46:e gatan och mellan 11:e och 12:e avenyn. Mitt i ingenstans med andra ord. Det var en rätt skön entre upp till den lokal där Armin skulle lira. Man klev in i en sån klassisk hiss som man sen stänger vertikalt med handkraft. Sån som man ser i filmer bara.

Vi hade laddat med en rejäl portion finsprit så humöret var på topp när Armin väl började lira och det blev ett jäkla drag! Det var en tajt, trång och ganska liten lokal utan scen så publiken kom nära dj-båset.
Det blev också ett sjujäkla aerobics-pass. Att stå och hoppa/dansa i 140 minuter är ingen lek!
Det hela påminde litegrann om hur det var på Hantverkarn i Köping i slutet på 90-talet när Dj Danne alltid lirade Naken för oss varje gång vi var där

När vi så småningom ramlade ut från lokalen så var kroppen rejält uttorkad. Köpte därför en halvgallon(1.89 liter) mjölk som dracks ur på stående fot. Törstig var ordet.

Det var också mycket skoj att Dejvid tait sig ur Puppen på mindre än 24 timmar och nu var med på banan igen. Han tackar för allt stöd från er i Sverige!

Det kan nog bli fler vändor på denna klubb. Dansa är skoj. Kommer ev en video från kvällen när Blondin-Tove kommer till Sverige...


Blondin-Tove, Dejvid och Lyxmannen.


Lite halvrisig bilder härifrån. Man ser Armin längst fram i vit tröja. Galet drag.


Dejvid och Marta laddar.


RÖJ!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den hyfsat schletne Dejvid känner man igen vid det här laget men den långhårige, skäggige mannen bredvid?? Vem är det? Är det så man blir av ett år i lyx??

Verkade vara ett sjukt drag!!

/Hacke

Lyxmannen sa...

Hehe, ibland orkar man inte raka sig trots att man inte har så mycekt inbokat på en dag...

BRA drag! Fick en 8:a i betyg för mitt dansade av Dejvid faktiskt!