tisdag 20 maj 2008

Celebrity Spotting - Fox Central Park Party

Edit: If you want to see some cool pictures of Dominic Purcell click here

Jag är ISKALL på paparazzimarknaden. Försökte kränga lite bilder på en sliten Dominic Purcell men det enda svar jag fått är ett auto-reply så jag slänger ut bilderna här istället.
Min paparazzikarriär blev kort och Thomas Nilsson kan sova lugnt igen då jag nog inte tar hans jobb än på ett tag. Dessutom har Fotograf-Lundin åkt till Sverige med det 35-350mm objektiv som användes för att fota kändisarna med.

Det var alltså tv-kanalen Fox som hade en liten fest i Central Park här i New York där flera av deras stjärnor var på plats. Ni kan se här vilka shower Fox kör.
Vi råkade bara var ute i Central Park för att fota lite naturbilder när vi dök på spektaklet och sjävklart satte oss ner för att kika lite. Visade sig att vi satt rätt ovanför backstage-entréen där de slussade in kändisarna. Blev några hyfsade bilder, framförallt då på Dominic Purcell som ni ser ett inlägg ner.


Här satt vi på en stenkulle och kikade lite. De slussade in kändisarna med golfbilar och i underkant på bilden ser ni alla fans som stod och samlade autografer från stjärnorna. I tältet till höger stod alla vanliga fotografer och reportrar som ni ser på bilden nedan. Fotfolket slussades in via en ingång rätt över det stora tältet.


Här på röda mattan stod alla fotografer och diverse tv-team.


Vet ej vad damen till vänster heter men till höger är det Thomas Dekker som spelar John Connor i Terminator "The Sarah Connor chronicles" Han är även med i Heroes där han är polare med Cheerleadern, ni vet han som filmar alla hennes hopp från bron i första säsongen.


Thomas Dekker snackar här med en okänd tomte. Lite tveksamma skor eller så kommer han direkt från lumpen...


Här är Joshua Jackson som ju spelade Pacey i Dawsons Creek. Oklart vad han gjorde på festen då han inte är med i någon tv-serie som Fox kör. Kanske var han där och drack gratisvin...?


Här var vi lite oense om denna kille arbetade med festen eller var en stjärna. Jag hävdar att det är "Sylar" i Heroes eller Zachary Quinto som han egentligen heter. Joppe och Fotograf-Lundin trodde det var en kypare eller nåt.


Här står Thomas Dekker och snackar med Amaury Nolasco från Prison Break.


Här har vi Wenthorth Miller huvudrollsinnehavaren i Prison Break, bredvid honom "doktorn", Sarah Wayne Callies och sen Dominic Purcell.


Här är hela gänget på väg ner till festen efter att ha jiddrat med pressen på "röda mattan" Fick inget mer finger av Dominic tyvärr...


Här är Brad Garret från Alla älskar Raymond. Han har nu sin egen tv-serie på Fox.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stooort av dig att fånga doktorn...Helt klart en personlig favorit!
/A.et

Lyxmannen sa...

Mycket stort. Känns som ett lite breakthrough!

Mallis in real life sa...

Jag älskar Brad Garret och är mycket avis på att du sett honom, de andra skiter jag i.

Anonym sa...

wow hela PB gänget! Thanks for sharing!!!

Lyxmannen sa...

Hela pb-gänget!
No problems!

Anonym sa...

Det där är INTE zachary quinto! Zach är assnygg, det var inte den mannen på bilden..