lördag 24 maj 2008

Gun Range

Vad ska tre grabbar göra i Las Vegas om vädret är lite sämre en dag? Åka till en Gun Range såklart! Tog en taxi till det stället som såg ut att ligga närmast.
När vi klev in hade de en del paketerbjudanden, vi tog det paket som man skulle kunna kalla Counter-Strike paketet. Har ni inte spelat dataspelet Counter-Strike nån gång så skitsamma. Det vi valde att skjuta var M249 Para eller Saw som den kallas, M4 Carbine(standardvapen i USA:s armé), Glock(pistol) samt den amerikanska polisens sniper rifle.

När vi bestämt vilka puffror vi ville skjuta så fick man ammunition av gubben i kassan och ett par måltavlor att skjuta på. Därefter var det bara att bege sig in till skytterangen. Ingen utbildning eller nåt. Fint.
Jag har inte gjort lumpen så detta var i princip första gången jag sköt med automatvapen. Om man inte räknar med Gröna Lunds kulspruta förstås.

Det var lite halvläskigt att vara där inne och skjuta. Det smäller rätt bra om en del puffror. En kille sköt med pumphagel precis bredvid oss, den lät som en mindre bomb.
Jävligt roligt att peppra lite men jag kommer nog aldrig ge mig ut i krig om jag inte behöver...


Marta får sin ammo och sina måltavlor. De jobbade mycket med araber på sina targets...


Minken skjuter sniper rifle. Jäkligt precist och ganska lättskjutet vapen.


Superswede-Grobecker pepprar på med M249 Para.


Så här såg det ut under disken vid Paran.


Marta skjuter M4 Carbine. Klart svåraste vapnet att skjuta med. Rekylen gjorde att första skottet satt där det skulle men resten var på nån annans bana...


Marta med Usama som fick agera måltavla för Glocken. Ganska samlad träffbild va?


Här skjuter Marta lite M249 Para eller Saw som den också kallas.


Superswede-Grobecker skjuter lite M4 Carbine som är ett standardvapen i amerikanska armén. Notera rekylen. De som gjorde Counter-Strike var nog ganska spot on vad gäller rekylen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte alla som har gjort ett HS på Usama.
Men det verkar ju vara lite läskigt ställe. Man hoppas ju att det inte befinner sig någon sinnessjuk människa i en lokal med så många vapen.

Saknar lite stats från dig Marta.
Ingångsvikt? Matchvikt? Pengar in? Pengar ut? Shopping? Löpta km???? Vunna basketmatcher i poolen?
/v

PS. Fick super-sweed någon sömn alls innan ni drog vidare till Gun Range? Hörde att det blev sent (och plus) vid pokerbordet

Anonym sa...

Ett par riktigt fina HS på Usama!
Lite creepy ställe, kändes som det kunde komma en kula åt fel håll ibland..

Statsen är obefintliga.
Löpning=0km
Matchvikt=för mycket
Pengar in=Nätpoker +1500:- Live -100 dollar
Basketmatcher=Noll

Superswede-Grobecker kom inramlande vid 10.13 imorse. Han hade då grindat i 13 timmar i sträck. +700 dollar under natten dock!

Anonym sa...

Vad sjukt! Nu far du inte bli mer amerikaniserad...

Anonym sa...

Appropa Las Vegas var vi och sag What happens in Vegas igar! Det var ju den filmen som vi holl pa att bli statister i nar vi satt utanfor domstolen i New York! Kul film, en riktig feel good!