lördag 3 maj 2008

Back in NY

Efter 11 underbara dagar hemma i Svedala är vi nu tillbaka i New York. Flygresan över Atlanten gick bra och för en gångs skull hade Martin inga problem att komma igenom säkerhetskontrollen, killen var schysst och började snacka baseboll. De senaste typ 10 gångerna har han haft problem med sura gränsvakter som vill stoppa honom varje gång, undra om det är för att han inte bidrar med några skattepengar?

Vi åkte samma flight som Martins jobbarkompis i Sverige, Dejvid och hans tjej Tove. De ska spendera en vecka med oss i det stora äpplet. Två trevliga typer som vi kommer ha mycket roligt ihop med!!

Veckorna vi har varit i Sverige har vi lånat ut lägenheten, senast var en kompis till Martin här med tjej. När vi kom in i lägenheten hittade vi små överraskningar lite här och var med små roliga lappar, jag tror att det får bli ett eget inlägg där vi kanske också kan namnge personen i fråga...

Till sist undrar jag bara om lyxmannen var nöjd med Sverigebesöket? Hans tjat om kebab började lååångt innan avresan och jag kan avslöja att han på 11 dagar hann med inte mindre än 10 olika kebabrätter!! Kanske han kan skriva och betygsätta dem här på bloggen, han hann ju med att testa ett antal olika pizzerior och olika varianter av kebab.

Nu blir det frukost och sedan lite shopping!

Hälsningar från ett dimmigt och inte alls så vårtrevligt New York som man hade hoppats på!
Jessica

Inga kommentarer: