lördag 24 maj 2008

Läge att vara ödmjuk i Vegas...

När jag och Jess var här förra gången visade det sig att på det hotellet vi bodde skulle de ha Miss USA 2008 samma kväll som vi checkade in. Detta uppskattades framförallt av Jess.

Ikväll på MGM Grand där vi bor går UFC 84 av stapeln. Det är en kampsportsgala med några av de bästa MMA(MixedMartialArts)-grabbarna i världen. Man gör upp i en såkallad octagon. Det är en stålbur där det inte finns nånstans att fly om man nu vill göra det.
MMA är den snabbast växande sporten i USA och igår när det var invägning här på hotellet var det enormt med folk på plats.
Det medför också att dessa tatuerade och anabolknaprande bjässar till fans lirar poker på casinot. Man får passa sig vem man råkar stöta ihop i och vem man ev råkar dra ut vid pokerbordet...

MGM Grand Garden Arena tar runt 18.000 åskådare och det lär bli fullsatt ikväll. Vi ska försöka fixa plåtar men det blir nog tufft. Igår kostade sämsta platserna 400 dollar styck....
Nedan kan ni se promotion-videon för kvällens drabbning, UFC 84 "Ill Will" OBS! Inget för känsliga personer...
Runt 1.30 in i videon ser ni Lyoto Machida som är obesegrad under sin karriär inom MMA. Han snubblade vi in i igår men jag spände ögonen i honom och då vek han undan. Respekt. Eller så skulle han ändå svänga precis där vi möttes. Oklart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Perfekt. Lär ju finnas gott om anabolastinna "idrottsmän" som ni kan spela skjortan av vid borden.
Man kan väl hyra en livvakt i Vegas??
/v