måndag 8 september 2008

Fotbollspremiär - vinst 7-4

Igår var det så dags för fotbollspemiär igen. Bryant Fall League drog igång igen ute i Astoria, Queens och Fresh Meadows som jag lirar med har nu gått upp i högsta divisionen efter att ha vunnit serien två gånger på raken.

Mötte några tomtar från Queens som fick lära sig var korvvagnen stod åtskilliga gånger när virvelvinden från Köping, Sveriges Maradona, Lyxmannen, snurrade upp backarna så det stod härliga till.
Kom lite sent till matchen så jag missade avsparken och fick därför hoppa in i matchen utan uppvärmning. Sånt är sällan bra men med den rutin jag numer besitter så löste det sig till det bättre.
Gjorde 1-0 på ett friläge efter 10 mins. 2-0 kom efter att två backar inte bara var och köpte korv på läktaren, de SÅLDE korven. Pinsamt borta var de. 3-0 kom på ett direktskott efter lite slarv hos moståndarna. Ett äkta hattrick från Lyxmannen.

I halvtid sa coachen några väl valda ord men ingen lyssnade som vanligt. 4-0 kom efter ett patenterat ryck från virvelvinden från Köping, Sveriges Maradona, Lyxmannen. Tomtarna från Queens 0 - Lyxmannen 4.

Sen var det svängdörrar i båda försvaren och Lyxmannen som redan avgjort matchen gick på halvfart. Det slutade 7-4.
En bra start på serien och det som kanske imponerade mest, förutom Lyxmannen, var det faktum att varken SuperMac-Håkansson eller Superswede-Grobecker var på plats. Med dem i laget är vi 80% starkare.

Idag var varken Jess eller någon av våra gäster på plats så ingen kan ifrågasätta sanningshalten i denna rapport. Sant är däremot att det blev fyra mål för Lyxmannen.


Förnedrade motståndare och en Lyxman som hyllas av medspelarna.

5 kommentarer:

Familjenspel sa...

Klart som tusan att du dominerar, bilden avslöjar ju att du egentligen spelar med och mot pygmeér.. illa att du utnyttjar din storlek på detta sättet! :)

Anonym sa...

- härligt ödmjukt inlägg :). Dessverre ifrågasätter jag inte sanningshalten, du brukar ju kunna leverera.

/A.et

Anonym sa...

Var var Köpings Hans-Peter Briegel dvs Kalle?!? Skadad lr hade han barhäng?! /K

Anonym sa...

Varför skulle någon tvivla på det du skriver!?
/v

Lyxmannen sa...

Klart man måste utnyttja det övertag man har! De små motståndarna försöker på alla sätt utnyttja sin litenhet men det är inte så lätt när de får 90kg svenskt stål mot sig!

A: Det mesta som skrivs är absolut sant. Lite krydd ibland kanske men det är inte mycket!

Hans-Peter Briegel hade dessvärre inga skor med sig annars hade han lätt tagit plats idag. Surt.

V: Bra poäng!