tisdag 23 september 2008

Upp och ner i Central Park

En vaksam läsare av denna blogg tipsade om att en trollkarl skulle hänga upp och ner i Central Park ett par dagar. Det fick därför bli en sväng förbi Wollman Rink under lunchen idag för att kika på spektaklet.

Det är magikern David Blaine som kör nåt sorts PR-trick där han från måndag morgon 08.30 till onsdag kväll 23.00 ska hänga upp och ner. Han kallar det Dive of Death. Det såg rätt jobbigt ut att hänga där måste jag säga.
Massvis med reportrar och fans var på plats och man fick komma ända fram till David förn en pratstund med honom om man frågade snällt.

Jag undrar dock om han hänger där om nätterna eller om han går in till närliggande Ritz-Carlton och sover ett par timmar om nätterna när ju Central Park ändå stänger...


Här på Wollman Rink ska han hänga i 60 timmar.


Solen var nog säker det värst för han. Det är runt 25 grader i solen i New York för tillfället.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är några läkare som starkt försöker få honom att inte göra detta. Då så mycket blod samlas i huvudet under så lång tid riskerar han att bli blind..

Lyxmannen sa...

Jo det var en jäkla massa folk runt honom igår. Han kan dock lägga sig nästan vertikalt om han för att vila ben/huvud litegrann.
Lite tokig måste man nog vara för att göra det han gör..

Anonym sa...

Säger bara två ord: New York.

Anonym sa...

Vissa är inte så imponerade över hans rekord.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3391862.ab

/Hacke

Lyxmannen sa...

Såg det. Man kan väl diskutera hur mycket han egentligen hängde upp och ner. Bra PR var det nog iaf.