torsdag 4 september 2008

Kvällspromenad längs Manhattans västra strand

Vi jobbar GI denna veckan i New York. Det ryktas att Kalle har ett vad med Mange Andersson om vem som ska gå ner mest i vikt så därför blandas morgonpromenader med kvällspromenader som blandas med hyfsat nyttig mat. Igår kväll blev det därför en snabbpromenad längs den västra sidan av Manhattan.
Som vanligt när Jess är med blev det ett par tävlingar. Ni hittar en av dem längst ner i detta inlägg.


Finfin solnedgång och 28 grader varmt. Inget att klaga på.


De har precis gjort klart denna del av Manhattan som nu är ett fint stråk att promenera på. I bakgrunden till höger är det Donald Trumps hus. Han har några stycken på Manhattan denna Trump.


De körde nån sorts yoga eller nåt längs vägen. Massvis med folk låg och blockerade vägen. Det är ibland ingen ordning på dessa amerikaner.


Lite oklart vad detta är. De hade någon sorts båtträff. Risiga hemmabyggen som såg ut att sjunka varenda en. Den första båten tar in mer vatten än vad Titanic måste gjort.


Vi körde lite styrketräning också. Marta armhävningar, Virra triceps medan Outletkungen vilar lite.


Här är en liten film från den tävling uppför trapporna som Jess och Outletkungen hade. Det ser ut som att Outletkungen vinner...


...men tittar man närmare ser man att Jess tar ett monsterkliv på slutet och faktiskt vinner! Kalle har en riktigt risig målgång och blir liksom hängande på näst sista trappsteget. Notera också att Outletkungen tar ut segern lite i förskott och gör segertecknetl.
Kul för Jess och surt för Kalle som ännu inte vunnit i Chicago heller. Virra en vinst, Jess och Marta två vinster var. Lägg till pokerförlusten också så förstår ni att det är uppförsbacke för Kalle!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Faan Marta du knäcker snart Kalle.Fast jag börjar tycka att Kalle ser lite tränad ut. Sista bilden e klockren. Så nära men ändå bara tvåa och vem kommer ihåg tvåan..... /K

Anonym sa...

Frågan är vilken sorts målgång som gäller?? Skid-målgång eller sprint-målgång? Jessicas fot (skidmålgången) är ju solklart först, däremot är Kalles vältränade (?) bringa (sprintmålgången) klart före.

Jag antar att dessa fadäser som Kalle drabbats av de senaste tävlingarna inte satt sig på självförtroendet. Lika orubbat som tidigare förmodar jag.

/Hacke

Anonym sa...

Bra Hacke & K!

Stora diskussionen har såklart varit vilken kroppsdel som gäller.
Såklart enligt mig så är det bröstkorgen (som alla andra löpgrenar) så för mig är det inte ens en fråga vem som vann!
Tack för stödet samt att sanningen segrar.

//F

Anonym sa...

Självförtroendet är om inte ännu bättre numera efter många solklara segrar!

//F

Lyxmannen sa...

Svårt att knäcka Kalle ska ni veta.

Hacke, hur kommer det sig att du kom att tänka på skidmålgången?? ;)

Kalles självförtroende är i topp trots alla debakel.

Johan Vidner sa...

haha, du kanske ska skippa drinktipsen då fredda ;)