söndag 21 september 2008

New York - Vancouver med Michael Buble

Vi är nu i natursköna Vancouver. Ni som varit i San Francisco vet precis hur vädret är här. Varmt och skönt med en liten bris från Stilla Havet. Personligen tycker jag det är ett av de skönare klimaten man kan vara i.

Flygresan gick hyfsat. Det var inte fullt på planet så vi kunde breda ut oss lite. Maten var finemang och även om vi inte åkte Business Class var det ändå en helt ok resa.

När vi stod och väntade på våra väskor vid bagagebandet var det en jäkla massa snygga tjejer överallt. Jess funderade på om det kunde vara modeller som varit i New York under modeveckan som avslutas i helgen. Så kunde det förstås vara tänkte jag.
Det var speciellt ett par som alla verkade känna och gick fram och hälsade på.
"-Hi Michael" sa fler stycken och gick fram och hälsade på killen.
Jess sa att tjejen måste vara modell för hon var så smal och söt. Så kunde det förstås vara tänkte jag. Det verkade också lite som killen var ihop med tjejen och samtidigt var hennes manager på nåt sätt. Han ville liksom skydda henne från alla andra så det vara bara han som hälsade på allt folk medan hon stod med solbrillorna på.
"-Ska vi fråga om vi får ta kort med henne?" sa Jess. "Så kan vi lägga ut kortet på bloggen och fråga vilken modell det är."
Jag funderade lite men som den svensk man ändå är så går man inte fram och frågar sånt. Tur var väl det.
När vi väl får våra väskor och går mot utgången för att ta en taxi står det såna limokillar där med skyltar som säger "Michael Buble band"
Det var alltså Michael Buble, Kanadas största artist, Kanadas svar på Joey Tempest, som stod en meter från oss. Han hade varit med på David Letterman show i New York och var nu på väg hem.
Var väl en jäkla tur att vi inte gick fram till honom och frågade om han kunde ta en bild på oss och hans helt okända tjej...

Inga kommentarer: