lördag 7 juni 2008

Argentinsk middag med Ed och Gina

Igår blev det lite svensk afterwork och sen Argentinsk middag.

Vi träffade Ola och Jenny från Jessicas jobb nere vid South Street Seaport för lite drinkar. Ola ska på kurs i Boston så de tog ett par dagar i The Big Apple. Normalt sett arbetar han på Stockholmskontoret.

Sen blev det en taxi upp till 6:e gatan mellan Avenue A occh Avenue B för att träffa en kille från fotbollslaget, Ed, och hans tjej Gina. Buenos Aires restaurant hade Ed valt vilket passade fint då de hade grymma stekar!
Ed är för övrigt en av de veka amerikaner som gått sönder under säsongen. Ett trasigt korsband gör att han är borta ett bra tag till.

Efter en tretimmars sittning där Ed druckit 6 öl, ett par glas sangria och avslutat med lite 10-årigt portvin så tyckte han att det var läge att sätta sig bakom ratten och köra oss hem. De är lite mer liberala vad gäller drink and drive i detta land. Vi får till slut Gina att köra istället då han inte var i form för att köra. Visar sig att Gina i princip tävlat i rally. Var ett jäkla korsande mellan taxibilar och fotgängare. Tur man va lite sliten så man inte brydde sig så noga...

Ed och Gina ska gifta sig i November och ska sen på honeymoon på Aruba så vi gav lite sjyssta tips. De hade tänkt ha ett litet bröllop men eftersom Ginas föräldrar ska betala så var det tydligen de som fick bestämma vilka som skulle komma. De var nu uppe i runt 200 pers tror jag.

En annan mycket bra sak med kvällen är att jag nu ska göra debut i softball-ligan i Central Park! Ed´s företag har ett lag som han coachar nu när han inte kan spela själv. Sålde in mig själv rätt bra och sa att jag spelat en del "burnball" i Sverige. Gina blev genast intresserad av vad "burnball" var för något och skulle kolla upp det på nätet. Nu blir det hårdträning i parken med Jess för att inte skämma ut sig totalt....


Marta, Jenny och Ola vid South Street Seaport.


Alla utom Marta tog en skirtsteak modell stor.


Jag körde helt otippat en fin Filet Mignon.


Ed, som är half-colombia och half-argentina, och Marta med lite sangria.


Jess och Gina. De blivande brudparet bor inte ihop utan hos sina respektive föräldrar för att spara pengar inför ett framtida husköp. Notera också jättediamanten på Ginas vänsterhand. Det är tydligen så kråset ska smörjas..

Inga kommentarer: