söndag 29 juni 2008

Ett par filmer från BBQ´n


Ett spontan dans runt en fiktiv midsommarstång. De har nog aldrig sett nåt liknande i de här delarna av New Hyde Park...


Här kör vi lite svenska nubbevisor och dricker de stackars amerikanarna under bordet. Bra drag i OP Andersson...


Här sjunger vi Hej Tomtegubber vilket kanske inte passar till sommaren men vafan, amerikanarna vet ju ändå inte vad vi sjunger om! Notera hur Elliot i grön tröja verkligen älskar OP Andersson. Hans min säger allt ;)


Ed "Parro" vinglar runt. Bra drag i OP Andersson som sagt var...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Känns som att alla svenskar var lite dragna. Eller varför trodde ni annars att det var både midsommar och jul på en och samma fest.

Jess- du ser mist ut som 70 på bilden. Vi pratade igår om att skaffa en permobil till farmor, du skulle kanske behöva den stället?
/V

Anonym sa...

Något dragen Ed som kommer ur garaget. Stor humor!!

/Hacke

Anonym sa...

fråga ed parro om han vill hänga med på skutt. det behöver livas upp lite och han verkar ju vara riktigt top notch den snubben.

Anonym sa...

V: Jess uppskattar din kommentar väldigt mycket. Du kan köpa en permobil till henne om du vill ;)

Till övriga kan jag meddela att jag lirade fotboll med Ed "Parro" idag. Han hade varit bakis igår men mådde bättre idag :)

Ska se om han är sugen på Skutt Nadja. Kan vara en kantboll...

Anonym sa...

Notera också i den tredje filmen hur Elliot i grön tröja verkligen älskar sin snaps. Det var väl här nånstans hans kväll slutade...

g p j m sa...

Den vänstra spritflaskan är ju en Løjtens Linjeakvavit från Norge, en grym totalfavvo. Innehållet har färdats på världens hav med rederiet Wilh. (uttalas Vill) Wilhelmsen A/S och tvärs över ekvatorn två gånger. Det finns även en annan Linjeakvavit, Lysholmer, men jag tror att det var en Løjtens på bilden.

Anonym sa...

Bra att du är med oss igen och kan bringa klarhet i vissa detaljer där vi är helt lost gpjm!!
Vilken akvavit det än var så fick det amerikanerna på fall !!!