torsdag 26 juni 2008

Jarmo Sandelin - en hyvens man

Jag läser på Aftonbladet att Jarmo Sandelin kan tänka sig att betala Veronica Wagners resa till OS. Jarmo är en hyvens man. För ett par år sedan lånade han ut sitt Casa Sandelin i ValeDoLobo, Portugal till lyxmannen och ett par vänner. En hyvens man är rätt ord.

Jag gled väl med på ett bananskal kan man säga. Det var Mathias "Lectus" Nilsson som hade gjort lite affärer med Jarmo och fick då låna hans lilla Casa. Även modegurun, Denny Hedenström var med.
Greenfeen gick på 155 euro per person och runda men även det hade Jarmo fixat åt oss. Han är en hyvens man den där Jarmo Sandelin.
Vill han åka till New York med familjen i Augusti kan han få låna vår lägenhet om han vill. En tvåa i all sin enkelhet på 56:e gatan.


På taket satt man inte i sjön om man säger så. Jacuzzi och utsikt över hål 6 på Ocean Course. Här gick det några pavor rosé om kvällarna...


Några av de finaste hålen i hela Europa finns på ValeDoLobo. Här är Ocean Course hål 11.


Hål 16 på Royal Course. Ett av europas mest fotograferade hål. Dryga 200 meter från backtee. Man vill inte missa vänster...


Denny och Lectus med Casa Sandelin i bakgrunden. Det är det stora vita huset med skorsten. Ett par hus bredvid Jarmo har Ronald Koeman sitt "lilla" Casa Koeman. Denny gillar den tajta golfbyxan som ni kan se.


Lecuts på hål 10 på Ocean Course. Lite halvrisig tee men det är ju tischan jag vill påvisa. Från Jarmos egen kollektion.


Denna risiga filmsnutt visar hans Casa Sandelin. Jag kan tänka mig att flytta dit permanent om Jarmo vill det. Kanske kan Jess arbeta på distans från ValeDoLobo?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lectus?! Han går numera under namnet "Araben"/K(som f.ö.v är gudfar till hans dotter)

Lyxmannen sa...

Araben minsann...
Hur kan du någonsin bli påtänkt som gudfar??

Anonym sa...

Dom gick bara på utseende ;-)

Anonym sa...

En väldigt befogad fråga är om inte den 10:ans tee ändå var i hög klass i jämförelse med tvåan på samma bana efter att du Marta grävde sönder den med "banantorvan"? Följdfrågan är om banpersonalen lyckades reparera bananentorvan med bara en caterpillar, eller om de fick lägga om hela hålet från gul tee efter vårt besök?

Kan vi kanske få se fotot på banantorvan?

Och apropå golfbyxor måste jag fråga om dina (på bilderna) ens är bättre än de oerhört exklusiva jeans jag köpte dyrt i ett av semifinalländerna i EM?

Avslutningsvis är ett rykte som går i Kungsör att vår vän Lectus låtit sy upp en egen kollektion med golfbyxor i samma mönster som jarmotischan och att han enligt egen utsago kommer bli "hetast på korslöt" i sommar. Återstår att se om ryktet stämmer...

/Denk

Lyxmannen sa...

Kan komma ett kort på den torvan vad det lider. Vill minnas att slaget blev ok ändå?

Jag har också hört rykten som gör gällande att du gått från tajta golfbyxor till tajta mjukisbyxor nu när du blivit pappa?