tisdag 10 juni 2008

EM-fotboll från New York

FIN start av Sverige. Grekland är nog det sämsta lag jag sett sen vi slog Grönköping med 13-1 eller nåt i slutet på 90-talet. Ville de inte spela fotboll eller? Hur kan de ha gått vidare från sin grupp???

Det är lite småkul att kika på ESPN´s sändningar från EM. De tuggade på bra om Zlatan och Henke idag. Framförallt sågade de Sveriges bleka anfall och det faktum att vi tagit ut Henke igen visar att vi inte har några anfallare. De ifrågasatte också Zlatans förmåga att göra mål i de stora matcherna. Sverige skulle inte gå vidare från gruppen bla bla.
De var lite mer ödmjuka efter matchen.

Sverige har tydligen den äldsta truppen i EM. Rutin säger jag. Sånt kan aldrig underskattas!

En liten rolig grej var efter Spanien-matchen då de visade en tabell och berättade att Spanien nu toppade gruppen och att Grekland-Sverige skulle spela om en timme. De hade då Schweiz flagga bredvid Sveriges namn!! Inte ens på ESPN kan de få detta rätt. Fick tyvärr inget kort på det.
99% av alla amerikanare vi träffar tror alltid vi kommer från Schweiz när vi säger Sverige. Tomtar.

De lade också ut nedan bild precis innan sändning. Tydligen behöver de folk till Barbados landslag i fotboll. Nån med rötter från Barbados som är sugen på att lira lite VM-kval?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Glassigt liv du verkar ha!:-))

Vi ska till New York på lördag men skulle ju ändå inte vilja missa Sveriges matcher i fotbolls EM. Har du någon idé om vart i stan matcherna skulle kunna visas?

Mvh Ulf och Anna, Karlstad

Lyxmannen sa...

Tja Ulf och Anna!

Jag klagar inte på livet för tillfället. New York är bra stad att ta ledigt år i ;)

Vad gäller Swe-Span på lördag så är det följande som gäller för svenskar:

Time and PlaceDate: Saturday, June 14, 2008
Time: 12:00pm - 3:00pm
Location: Tonic
Street: 727 Seventh Avenue

Tonic ligger mellan 48:e och 49:e gatan på 7:e avenyn. Blir säkert hur mycket svenskar somhelst där.
Kanske ses vi där!

/ Marta

Lyxmannen sa...

Om ni nu kommer lördag kväll och vill se sista matchen mot Ryssland så är jag ganska säker att de kör det arrangemanget där också.