fredag 20 juni 2008

Glad Midsommar och Grattis Jess!

Idag är det midsommar i Sverige och samtidigt fyller Jess år. Dubbelt firande med andra ord!

Normalt sett brukar jag ta hjälp av Jess syster, Stress-V, när det gäller att köpa presenter men det var lite lurigt denna gång då vi är ett världshav ifrån varandra.
Läste därför på i diverse skvallertidningar vad det är som gäller nu och gick sen till Macy´s och shoppade loss.
En snygg klänning och ett moderiktigt hårband fick det bli. Klänningen blev en succé medan hårbandet var iskallt. Som jag sa till Jess så är hårbandet ultra-inne eller kommer bli ultra-inne men hon var lite tveksam och sa att hon bara kunde tänka sig att ha det om hon ska på maskerad... Otack är världens lön.

Nåja, glad midsommar på er alla! Vi ska till Battery Park och dansa lite runt stången efter 17.00.


Battery Park är den stora parken nere till höger. Vid den röda pilen ligger Robert F Wagner Jr Park där vi svenskar ska fira midsommar i New York. Det blir midsommarstång och hela faderitten.

3 kommentarer:

Mallis in real life sa...

Ja må Jess leva!!

Anonym sa...

Hej Jessica och Martin,
Ja ett riktigt stort grattis i efterskott Jessica. Vi har varit på Stäudd hos Ingvar och Maggan ett par dagar så vi har varit lite off. Idag har vi cyklat till Strömsholm och haft picknick. Skapligt väder men blåsigt. Sedan har vi spelat kort - Canasta i dagarna två. Nu har vi cyklat hen också, så idag har det blivit nästan sex mil på cykeln - härligt och nödvändigt för motion och vikt!!
Ha det fortsatt bra och kramar från mamma Margareta

Anonym sa...

Bra att ni får lite motion morsan så ni inte bara sitter framför tvn..