torsdag 26 juni 2008

Spanien-Ryssland i New York

Superswede-Grobecker dök förbi idag på förmiddagen för lite gentlemannalunch. Han fick välja ställe och valet föll på den anrika restaurangen Hooters. Ett gäng chicken fingers med blue cheese och nån burgare slank ner.
Tycker det är lite synd att inte Hooters finns i Sverige. Det står för kvalitet på nåt sätt. Undrar vad feministiskt inititativ skulle tycka om man öppnade en restaurang i Kungsträdgården som heter Tuttar?

Vi tog sen tunnelbanan ner till Bleecker Street där vi mötte upp Tyler för att kika Spanien-Ryssland på nån bar. Grymt bra match och Spanien får väl gälla som favorit i finalen nu.


Superswede-Grobecker utanför en restaurang av klass.


Dagen till ära åkte den gamla Barcelona-tischan fram. Köpt på Camp Nou 1992 när Ronald Koeman härjade som värst med sina kanoner till skott. Ett stycke idrottshistoria.


En av de Weak Americans som skadat sig under året. Tyler slet sönder det mesta man kan slita sönder i knäet under en av våra fotbollsmatcher. Han opererades för en månad sen och går nu utan kryckor men har istället skaffat en KÄPP!!?? Han ser ut som en gammal gubbe vilket jag självklart påpekade högt och ofta.


Här satt vi och kikade matchen. Nån random bar på Bleecker Street. Det är Tylers arbetspolare i förgrunden.


Oklart om baren heter vineria con cucina eller nåt annat.

5 kommentarer:

My White Cottage sa...

Hej Jessica! Tack för titten hos mig! Brickbordet kommer från en inredningsbutik som heter O´hara och ligger i Linköping. Jag har ytterligare ett brickbord, med vitt underrede. Det kommer från Lantliv i Leksand, men de har en webshop där man kan beställa just det bordet. Kika gärna in på: http://www.lantlivinredning.se/

Så fantastiskt spännande det låter att bo i New York! Vem drömmer inte om att göra det någon gång i ens liv?!? Er lägenhet verkar ha den mest fantastiska utsikt! Härligt!!!

Ha en skön helg!
Många kramar Jenny

Anonym sa...

Skön tröja, den borde ramas in! Koemans frisparkar var något i hästväg../K

Mallis in real life sa...

Det är väl inget fel på Hooters, jättegoda chickenwings och curly fries och personal som knappt räcker upp till bordet. Underbetalda och omotiverade, i alla fall i Florida. Men dom är solbrända!

Jag tyckte det var synd att Ryssarna förlorade, men Spanien förtjänade vinsten och nu hoppas jag att dom vinner mot Tyskland på söndag.

Käpp är för övrigt coolt!

/Mallis

Anonym sa...

Haha, så amerikanskt. Vilken svensk skulle gå omkring med käpp efter en knäoperation?!
/v

Lyxmannen sa...

Hooters har fina chicken fingers men stället är sådär måste jag säga. Eller så var det ett risigt skift som arbetade just när vi var där. Kanske är bättre om kvällarna...

Käpp kan aldrig vara ok på en kille under 50 ;)