fredag 17 oktober 2008

Fredagshumor

Idag är det fredag. För er i Sverige är det nu fredag eftermiddag. Jag bjuder på lite fredagshumor som kanske lättar upp slutet på en tuff arbetsvecka. Själv är jag sjukt bakis idag. Det som skulle bli lite käk och "en drink" slutade i tequilarace på The Back Fence. Mer om det senare.


På vårat favvomex-ställe Tacocina kan man på söndagarna lägga till fem dollar på sin brunch och få "una hora". Det är humor en fredag i oktober.

5 kommentarer:

Anonym sa...

:D

/Susanne

Mallis in real life sa...

Den var låg hörru!

;)

Unknown sa...

Hej Jessica & Lyxmannen, jag har haft nöjet att hitta er blogg på aftonbladet för någon månad sen. Den har gett oss många bra tips inför vår New York-resa. Bli inte oroliga om fyra galna svenskar skriker LYXMANNEN efter er i mitten på november. Kanske vi lägger en rapport till er efter, tack så länge! Christopher

Anonym sa...

Tja Jess och Lyxmannen!

Detta inlägg väckte ett roligt minne som hände för måååånga år sedan när jag bodde i Valencia och lillebrorsan var och hälsade på. Han hade varit där nästan hela veckan och vi hade sprungit runt på allt möjligt när han till slut frågar lite försynt om man verkligen kan skriva i skyltfönstret att man kan köpa en hora?! Jag fattar ingenting och då pekar han på en fotoaffär där det står: revelado en una hora = framkallning på en timme!!! Ha ha ha ha!!

Hoppas allt är bra med er? Det verkar i alla fall så! Hälsa systrarna med respektive och ha det toppen!

Kramar Linda
PS. Vi saknade systrarna Axelsson på festen i lördags ;-) DS.

Lyxmannen sa...

Lite låg en också lite kul :)

Tjenare Christopher, vore grymt om du kan stå nere på 8:e avenyn och skrika på mig. Jag kan komma ut på balkongen och vinka lite till er som Yoko Ono brukar göra. Vi åker dock hemåt i början på november så jag vet inte om jag är kvar när ni kommer ;(

Linda: Det kan bli lite småroliga översättningar ibland, detta med "hora" är lite min sorts humor :)

Allt är finemang med oss. Vädret är kanon så det finns ingen anledning att klaga!
Systrarna A hälsar tillbaka.

Hare toppen!