torsdag 30 oktober 2008

Leftovers

Vi befinner oss nu nere på Wall Street. Cable Guy kom och vid lunch och tog vårt internet med sig därav denna sena rapport.
Hela dagen gick åt till att rensa skit, kasta skit och försöka packa ned det vi skulle ha med oss i fyra små väskor. Det gick hyfsat till slut och nu har vi käkat pizza, druckit cola och käkat chips dagen till ära.
När vi rensade ur kyl/frys och våra stora garderober dök det upp en del saker som vi inte visste vi hade i vår ägo.


Glassen till vänster skänkte Snål-Ove till oss efter sitt besök i vår lägenhet i april. Han åt upp vår grymt goda Häagen-Dazs-glass och lämnade istället nån jordgubbsglass som smakade gammal träsko. Den har legat i frysen sen han åkte hem och nu åkte den i soporna.
Till höger har vi en saffranspannkaka som Stress-V gjorde till oss förra julen. Den låg också i gömmorna längst in i frysen och nu fick våra doormans smaka på den som en sorts avskedspresent


Denna jacka är inte min och inte Jess. Antagligen kvarglömd av något besök vi haft då det låg 12 SEK i rikskuponger i ena fickan. Den tillföll också våra doorman´s som såg ut att frysa i den kyliga New York-luften.


Jess packar det sista innan vi lämnar det som varit vårt hem de senaste 15 månaderna. Lite vemodigt men också lite skönt att ha det gjort. Nu ska vi njuta de sista dagarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den var min jackan, så jag anser att skulden på 20$ härmed är inlöst haha /Joppe

Lyxmannen sa...

hahaha, har du inte saknat den?
Jess låter hälsa att skulden kvarstår då vi inte fick ett skit för jackan!