torsdag 23 oktober 2008

Bann med Tyler

Det var ett tag sen vi såg vår vän Tyler så idag fick det bli en middag på favoriten Bann som serverar Koreansk Barbecue.
Tyler hade arbetat 21 dagar i sträck men imorse sa kroppen ifrån så han var nu ledig ett par dagar. Krisen som drabbar USA drabbar även Tyler som fått en massa extraarbete.

Slank ner en pava rött och maten var precis så fin som den alltid är på Bann. Surrade om diverse saker och bestämde datum för Tylers visit till Sverige. Det blir i juli nästa år. Nån tjej som är intresserad av en ungkarl från New York som troligtvis kommer tjäna grova pengar när ekonomin i USA tar fart igen? En lyxhustru typ. Hör av er till Lyxmannen med bild och om ni är kinkiga med toalocket så förmedlar jag kontakten.


Det var en magisk solnedgång ikväll över Manhattan.


Tyler och Jess på Bann där man grillar sin egen mat.


Tyler skickade en bild häromdagen på några nissar han satt i möte eller gjorde affärer med. Nån som kan lista ut vilka dessa två personer är? Lite halvlurigt kanske om man inte kan sin politik...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bonde söker fru är ett populärt tv-program i Sverige. Du får sälja in och bli producent för lyxhustru söker man i USA. Pappsen

Anonym sa...

John Edwards han till höger

Lyxmannen sa...

Alla idéer är bra idéer Pappsen!!

Helt rätt med John Edwards den förre presidentkandidaten. Killen till vänster är Los Angeles borgmästare, Antonio Villaraigosa. Lite halvlurig kanske. Skulle varit lättare om det var Los Angeles guvernör antar jag..

Gunilla sa...

Oj, varför träffade han Villaraigosa och Edwards?! Förtäljer historien det? Nyfiken i en strut...

Lyxmannen sa...

Det är väldigt oklart vad Tyler gör. Han har förklarat 10 ggr men ingen som han berättat för har en aning om vad han pysslar med.
På nåt sätt har han hand om pengar åt olika städer och köper hus/fastigheter för att sen på nåt sätt göra iordning dem åt låginkomsttagare. Mycket oklart men han bollar med xx antal miljoner dollar.
Vid detta tillfälle hade han fixat med nåt i Los Angeles och det skulle presenteras eller nåt. Vad John Edwards gjorde där var väldigt oklart.

Gunilla sa...

Oj, låter som att jag borde intervjua honom...

Lyxmannen sa...

Om du skulle kunna lista ut vad han pysslar med skulle jag bli mycket glad :)

Han är för tillfället någonstans "South" för lite semester. Oklart var han är. Han stack i fredags med första bästa plan typ.