måndag 6 oktober 2008

Isabella´s - Hotel Empire - 230 Fifth

I lördags hängde vi lite med Roger Sogge och hans arbetskollega Ebba Wikström från företaget Lightair. Roger är från Köping liksom Marta och Jess medan Ebba har växit upp i Schweiz, Belgien och ett par år i Frankrike. Numer bor hon i Stockholm. De är runt ett par veckor i USA på kundbesök men hade en ledig lördag i New York så vi tog en riktig långpromenad i Central Park. Lunchade därefter med Jess på 9:e avenyn innan de åkte tillbaka till sitt hotell för att fräscha lite.

Vid 20.00 hade vi sen bord på Isabella´s som ligger på Columbus Av och 77:e gatan. Upper West Side heter området.
Käkade gott, drack lite rödvin och surrade på ett tag. Efter maten tog vi oss 14 gator söderut på Columbus Avenue till Hotel Empire som har en helt ok rooftop bar. Där blev vi inte så långrandiga utan vi tog en taxi ner till 230 Fifth. Roger och Ebba hade ju bara en kväll i New York och då måste man ju kika på 230 Fifth. Slank ner nån drink där innan vi gav oss vid 23.45 då alla var ganska trötta efter en lång dag.


Jess, Ebba och Roger på Hotel Empire´s rooftop bar.


Man har rätt schysst utsikt från denna rooftop bar. Här är korsningen Broadway/Columbus Avenue. Till vänster ser man Lincoln Center.


Det var lite småkyligt ute men de har fina röda rockar man får låna på 230 Fifth. De är inte helt olika de rockar som monstren i "The Village" har på sig. På bilden Rogga och Lyxmannen.
Ni ser också en random byggnad i bakgrunden.


Här satt vi och drack drinkar en helt vanlig lördag i oktober.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket för att skriva detta, det var otroligt informativ och berättade massor

Anonym sa...

I’ve just lately started a blog, the data you provide on this website has helped me tremendously. Thank you for your entire time & work.